Злісний карликовий алкоголік Медведєв вийшов на арену

27 вересня 2022, 10:27
Медведєв каже, що Росія використає ядерну зброю тільки якщо буде існувати загроза існуванню Росії. Тобто якщо ЗСУ підійдуть до Москви.
Медведєв
Злісний карликовий алкоголік Медведєв вийшов на арену / Reuters

Люди, будь ласка, не зловживайте алкоголем. Бо потім починається ось таке...

"Наші вороги люблять робити пишномовні заяви. Оперувати термінами "свобода", "демократія", "місія". Насправді це всього лише ритуальний словесний пронос. Фонтани діарейної демагогії укупі зі злісною каркаючою риторикою стали давно перевіреною зброєю англосаксонського світу, яким вони заливають все інше людство в спробах відстояти свою винятковість і право рулити світом."

Судячи з усього, алкоголь погано впливає і на систему травлення, інакше важко пояснити набір слів, що використані. Буття, так би мовити, визначає свідомість.

відео дня

Це, звичайно ж, Медведєв. Наш улюблений злісний карликовий алкоголік. Який тепер вийшов на арену, щоб теж підтвердити, що вони там, в Кремлі, психи. І точно-точно не блефують. Цікаво, скільки разів треба повторити, що ти не блефуєш, щоб всі остаточно повірили, що ти блефуєш.

При цьому, фонтануючи злістю, він, фактично, дає задню, як люблять говорити в Росії, адже каже, що Росія використає ядерну зброю тільки якщо буде існувати загроза існуванню Росії. Тобто якщо ЗСУ підійдуть до Москви. Або до Путіна особисто. Ми ж пам'ятаємо, що Путін - це і є Росія, а Росія - це і є Путін. За словами самого Путіна. А валізка, чий вміст так хвилює Медведєва (обидві валізки), знаходиться десь біля цього самого Путіна.

І у Медведєва це звучить так: "уявімо собі, що Росія змушена застосувати найгрізнішу зброю проти українського режиму, який вчинив масштабний акт агресії, який небезпечний для самого існування нашої держави". Навряд чи смерть Кащеєва в Херсоні захована, правда ж. Та навіть і розбомблений Воронеж не може поставити під загрозу існування Росії. Приємний той факт, що в Кремлі вже можуть собі таке уявити. Це разюче відрізняється з риторикою перших днів.

Далі, звичайно, слідує чергова порція злісних епітетів злісному заходу, який, звичайно ж, не реагуватиме, адже злякається:

"Адже безпека Вашингтона, Лондона, Брюсселя для Північноатлантичного альянсу набагато важливіша, ніж доля нікому не потрібної України... гинути в ядерному Апокаліпсисі заокеанські і європейські демагоги не збираються. А тому - проковтнуть використання будь-якої зброї в поточному конфлікті. Якось так..." Може, вони вірять, що їм зійде з рук. А може їм треба виглядати так, що вони вірять, адже інакше їх загрози будуть не страшні зовсім.

Але суть в іншому. Після виховних бесід, які точно провели люди з Вашингтона, і можливо провели люди з Пекіна, прив'язка ядерної зброї до результатів референдуму кудись пішла. Відійшла ближче до Москви. А туди поки ніхто на абрамсі їхати не збирається. Можливо, за рідкісним винятком.

Що вони хочуть? Та знову ж таки, просять пощади. Як вчора Лукашенко і Путін, які просили, щоб їх поважали. Вони просять зберегти їм обличчя.

Чи означає це, що Путін точно не застосує ядерну зброю? Ні, звичайно. Але точно також поки не схоже, що вони горять бажанням її застосувати. І що вони не блефують.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти