Змія вже прекрасно розуміє, що отрутою вона може тільки плюватися, але не кусати

15 грудня 2022, 19:15
Нещодавно Азербайджан вислав на допомогу Україні 45 трансформаторів і 50 генераторів. І ця поставка викликала бурю обурення в МЗС рф.
Ракета, Коваленко
Терористів обурило те, що Баку допомагає Україні генераторами, розповів Коваленко / скріншот з відео

У МЗС рф вирішили стрибнути на Азербайджан за його допомогу Україні.

Терористів, які б'ють по цивільній інфраструктурі і здійснюють формений геноцид українців, обурило те, що Баку в цій ситуації допомагає саме Україні.

Нагадаю, що нещодавно Азербайджан вислав на допомогу Україні 45 трансформаторів і 50 генераторів. І ця постача викликала бурю обурення в МЗС рф, яке вирішило боягузливо, через неназване джерело, зробити заяву в російських ЗМІ. Тобто не офіційно, а підібгавши хвіст через зливний бачок.

відео дня

Дослівно: "У рамках сво ЗС рф знищують критичну інфраструктуру України, що використовується київським режимом для військових потреб. Азербайджанські поставки, які навряд чи принципово змінять ситуацію, не тягнуть на гуманітарну допомогу"...

Що тут скажеш... Нікчемність стрибка зарахована.

Адже світова історія вже відзначила, хто терорист і хто залишив свій ганебний слід на століття, а хто простягає руку допомоги Україні в міру своїх можливостей, а часом і незалежно від них, виходячи за межі допустимого.

Але той факт, що, наприклад, Марія Захарова або якийсь з ім'ям прізвищем паперовий черв'як відкрито не зміг висловити своє "фе", з приводу цього постачання, говорить багато про що. Наприклад про те, що змія вже і сама прекрасно розуміє, що отрутою вона може тільки плюватися, але не кусати.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти