46 країн цінують готовність України боротися за свободу: про що усі забули на Кримській платформі

24 серпня 2021, 11:02оновлено 25 серпня 2021, 10:10
Суб'єктність України і таку велику участь різних країн забезпечують українські воїни, і дякувати Зеленський насамперед повинен саме їм.
46 країн цінують готовність України боротися за свободу: про що усі забули на Кримській платформі
Учасники Кримської платформи / president.gov.ua

Кримська платформа стала першою системною зовнішньополітичною ініціативою Володимира Зеленського, яка прямо спрямована на боротьбу з окупацією і захист державних інтересів України у війні з Росією. "Окупація Криму почалася в Москві, деокупація - в Києві" - таке важливо почути від президента.

Резонанс від кримської прлатформи колосальний - російська пропаганда божеволіє від люті. Ті, хто пише, що "Захід втомився від війни в Україні", вкотре бачать величезну підтримку на міжнародному рівні. Це однозначно успіх України.

читайте такожКримська платформа: чому краще пізно, ніж ніколиЄдине, чого я не почув на Кримській платформі, і що мене розчарувало - Верховний Головнокомандувач зобов'язаний був почати саміт з оголошення хвилини мовчання в пам'ять про Юрія Михайлова - командира взводу 28-ї механізованої бригади, який вчора загинув під вогнем російських військ на Донбасі, в Мар'їнці.

відео дня

На жаль, Зеленський продовжує ігнорувати на офіційних заходах загиблих на фронті. Він намагається зробити вигляд, що оголошені ним перемир'я працюють, і тому він замовчує про загиблих.

Зеленський зобов'язаний нарешті зрозуміти - 46 країн надіслали своїх представників до Києва на Кримську платформу не тому, що вони хочуть посидіти за одним столом з президентом України і сказати компліменти на адресу нашої країни. 46 країн цінують готовність України боротися за свою свободу, волю йти до кінця, і це заслуга тих воїнів, які зараз у важких умовах хаосу і бардаку в системі оборони, б'ються з ворогом, ризикують собою, ллють свою кров.

Суб'єктність України і таку велику участь різних країн забезпечують українські воїни, і дякувати Зеленський насамперед повинен саме їм. Жодна дипломатія України не буде ефективною без збройного опору. Звільнення окупованих територій можливе тільки військово-дипломатичним шляхом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти