Бої на Донбасі досягли апогею: як Білорусь ставить палиці в колеса ЗСУ

Лукашенко / сайт Президента РБ

Завдання у противника просте - створити відчуття нападу з усіх боків, і, тим самим, запобігти перекиданню наших військ на Донбас.

Напередодні почалися чергові навчання Збройних сил Республіки Білорусь (ЗС РБ) на полігоні Брестський, біля нашого кордону.

Лукашенко також наказав перекинути додаткові сили і створити нове оперативне командування ЗС РБ на українському напрямку.

Вчора ж в окупований Мелітополь прибув ешелон із застарілими радянськими танками Т-62, які зняли з баз тривалого зберігання, і які можна використовувати, хіба що, як рухливі вогневі точки в обороні.

Що пов'язує ці події?

Головне - у Росії не вистачає сил для наступу на Донбасі. Бої досягли свого апогею, але чаша терезів може схилитися в будь-яку сторону... Тому російське командування заздалегідь призначило на цей час навчання своїм маріонеткам в Білорусі, і заздалегідь ж зняло з консервації старі танки, і демонстративно відправило їх на війну. При цьому постійно розганяються чутки про загрозу нового наступу орків на Київ, на Одесу, на Кривий Ріг і Запоріжжя.

Завдання у противника просте - створити відчуття нападу з усіх боків, і, тим самим, запобігти перекиданню наших військ на Донбас.

Що слід робити?

Читати такожВірний піхотинець Путіна, або як Лукашенко намагається відбілити злочини Росії в УкраїніСміливо переміщати війська куди нам треба. Вусатий не наважиться відкрито воювати. Але якщо, навіть, йому накажуть, перехід армією РБ білорусько-українського кордону призведе до дестабілізації режиму диктатора, і Кремль буде змушений вводити свої війська в Білорусь, знімаючи їх з інших (українських) напрямків.

І так, і так нам вигідно. Треба просто не боятися, і робити сміливі кроки, яких від нас не чекає ворог.

Юрій Касьянов, генеральний директор компанії A. Drones, військовослужбовець ЗСУ, блогер

Новини заразКонтакти