Кривавий шлях Росії: чому Кремль обрушиться, але тушку Путіна не потягнуть навіть у мавзолей

Війна повернеться бумерангом на територію Росії

Війна вже дихає в морду імперії. Вже чути звук бумерангу, відточеного на українській території, який невблаганно повертається назад, до Росії.

За великим рахунком, уже зовсім не цікаво, що там відбувається у росіян. Міль поцілувалася з тарганом на космодромі "Східний" і обговорила, як разом будуть вбивати українців? Nokia пішла з печери, і тепер зі зв'язком почнуться проблеми? Кудрін передбачив падіння ВВП на 10%? Ціни підскочили і обіцяють стрімке зростання? Але що це в порівнянні з життями 186 українських дітей, яких ви вбили? І це – ще не повна цифра. Ці малятка більше ніколи не скажуть слово "мама" і не обіймуть улюблену ляльку.

І немає на світі такого слова, яке б точно описало ту гаму почуттів, що відчувають до росіян українці. Тому що "ненависть" – не те слово. Хочеться, щоб ви померли. Все і одразу. Щоб вас розірвало на шматки від гордості за Z-імперію, а шматки розкидало по всій площі Z-людоїдні. Щоб ваші буряти скакали на гіперзвукових тачанках по Москві, вбиваючи і ґвалтуючи всіх підряд. Щоб із боями прорвалися в культурний Расчленінград і від радості обісцяли окропом високодуховний Ермітаж. Але поки що вони відточують свої навички в Україні, яка все ніяк не хоче скоритися.

Палаючи від злоби, ваші орки скидають на Маріуполь щось отруйне, від якого перехоплює подих і ріже очі. Зарин? – а ти доведи, що зарин. І взагалі, як шепоче вусата жопа Путіна, "щось я сумніваюся, що це наші солдати в Бучі таке наворотили". Урсула фон дер Ляйен і Жозеп Боррель у шоці від побаченого і почутого. Але як зізнатися самим собі, що всі останні десятиліття, поки фашизм у комфортних умовах визрівав у Росії, Європа і Штати добровільно підгодовували його, купуючи грязюку і газ за вигідною ціною? Як відрубати руки, які обіймали нового Гітлера? – адже це твої руки.

Читати такожРосії конче потрібна евтаназія: чому РФ повинна розпастися на 20-30 держав

Командувати вбивствами в Україні призначено генерала Дворнікова – перевіреного сирійського м'ясника, який із задоволенням застосовував хімічну зброю проти сирійців. Канцлер Австрії Нехаммер, який прибув до Москви на зустріч із бункер-пацієнтом, марно намагався розгледіти в ньому залишки осудності. З такої відстані, на якій тримається маніяк, йому не потиснути горло.

Останнім часом він і зовсім почав зачищати простір навколо себе. Навіть ідеолога глибинаріїв Владислава Суркова під домашній арешт посадив. А нема чого путініздити государево бабліще. Воно було виділено не на задоволення хотілок Медведчука і його кодли, а на формування громадянської зрадницької колони всередині України. Обман сцаря може дорого обійтися. І, якщо неможливо вхопити за холку власного кума, який жваво розчинився в пампасах – то порвати хитрожопого Суркова сам Чикатило велів. Утім, ці розбірки цікаві українцям лише в плані внутрішньовидової гризні людожерів: чим голосніший хрускіт кісток на фашистській території – тим менше організмів приїде на прожарювання.

Але війна вже дихає у вовняну морду імперії. Вже чути звук бумерангу, відточеного на українській території, який невблаганно повертається на свої фашистські простори. У Бєлгородській, Курській і Воронезькій областях оголошено «жовтий рівень небезпеки». І це – перша ластівка майбутньої відплати.

Читати такожВійна в Україні та люта шизофренія Росії

Спочатку полохливих волосатиків досхочу нагодують гексогеном гебняві умільці-підривники. Щурячому королю необхідний підвищений рівень ненависті глибинаріїв до українців, як колись – до чеченців. Цей досвід уже застосовувався – так чому б не повторити? Глибинарії повинні звикнути до звуків сирен і внутрішнього тремтіння, коли, потопаючи в стресі, кожну секунду очікуєш або обвалення стелі, або виносу дверей доморощеними силовиками. Спочатку ви розучитеся спокійно спати. Тривога оселиться у ваших душах "непричемышей". Потім вона переросте у тваринний страх зі смаком адреналіну. А вже після цього вас охопить тотальна паніка, коли захочеться бігти стрімголов незрозуміло куди, тому що хаос запанує всюди, і всі почнуть воювати проти всіх. А це Її Величність Історія "пробила повернення", і бойові якути, буряти, алтайці і дагестанці, або хто там ще, під запорошеними і закривавленими прапорами "русского мира" повернулися, щоб перегризти горло батьківщині-мачусі. Вони пред'являть вам усі навички: від грамотного відрізання голів до жорстокого зґвалтування – щоб ви, нарешті, засвоїли простий урок: імперію, спрямовану в минуле, завжди наздоганяють варвари.

Ваш Путін прекрасно знає: ніякої славою завойовника і підкорювача він себе не покриє. Він уже визнаний військовим злочинцем, і за злочини, скоєні в Україні, він і його поплічники відповідатимуть – без терміну давності. А після офіційного звинувачення трибуналу його будуть ловити всюди, як Хусейна, якщо до того моменту він не накоїть більш тяжких злочинів, після яких шлях тільки один: до фізичної ліквідації.

Читати такожЧому Путін розумний, але тупий

Росія сама обрала кривавий югославський сценарій – найгірший з усіх можливих, зате – масштабний, з ядерним душком і хімічним присмаком. Тінь "народних республік" із воцарінням диких ватажків на місцях уже наповзає на її території, де відморозь якогось легендарного Красноярського "Челентани" буде азартно відвойовувати право на ресурси у авторитетного Іркутського пахана або молодого Томського АУЕшника. Де хабаровський Моторила зійдеться з владивостоцькою мафією – з кровищею і вибухами. І зверху на цю бандитську буфонаду буде весело сипатися федеральна штукатурка викиднів – усіх цих пафосних банкірів і політиків, міністрів і генералів, обсяг знань яких виявився несумісним із життям.

І ніхто вже не пам'ятатиме про Путіна і тягти його тушку до мавзолею, який на той час вже обблюють і загадять варвари-поверненці, поглумившись над трупом Леніна. І обрушать вони Кремль, і МХАТівських актрисульок весело обрюхатять, розпоровши черево самому Пореченкову, і шпагат Волочкової порвуть на сцені Великого. І світ буде дивитися на все це з широко закритими очима, тому що історія зі своїм підсумковим рахунком не помиляється ніколи.

Олександр Сотник, головний редактор незалежного суспільно-політичного каналу Sotnik-TV, російський журналіст, письменник, публіцист, для Sotnik-TV

Новини заразКонтакти