Чому Росії соромно зізнатися, що її "Москву" спалили "Нептуном"

Ракета Нептун / УНІАН

У Росії не можуть заявити про потрапляння в крейсер української ракети, а тому шукають винних на Заході.

Російська пропаганда почала розганяти тезу про те, що "Україна зі своїми Нептунами не має ніякого відношення до затоплення РКР Москва", намагаючись таким чином звести до мінімуму негативні морально-психологічні наслідки для свого населення та особового складу армії факту втрати Чорноморським флотом свого флагмана.

Так, ви правильно зрозуміли - "Гарпуни", що вразили крейсер" Москва", в реальності випливли саме з цієї інформ-гавані. Хоча ініціаторам цього трешу було прекрасно відомо, що на момент ракетної атаки їх крейсера ніякими Гарпунами в України навіть не пахло. Причому це легко і невимушено доводилося.

Більш того, було цілком очевидно і зрозуміло чому російські інформаційники вирішили використовувати саме ПКР "Гарпун" для своєї ІПСО [інформаційно-психологічної операції]. Адже про можливість їх поставки в Україну говорили за пару днів до цього британські офіційні особи. Знову-таки, раптовий візит британського прем'єр-міністра.

Інших кандидатів, навіть "приблизних", крім української ПКР "Нептун", на роль вундерваффе, який вразив флагман їх Чорноморського флоту, в цьому районі просто не було.

Попервах, росіянам і в голову не прийшло, що можна перекручувати сам факт атаки проти їх крейсера (думаю, побоювалися появи результатів фіксації пусків зарубіжними "засобами об'єктивного контролю"). Тому, в перші години після неї, вони вирішили "вплести" у всю цю історію саме ПКР "Гарпун".

Але після того, як наші західні партнери вирішили "не загострювати ситуацію", притримати ці самі "результати об'єктивного контролю". Ці муділи набралися хоробрості і засунули ці самі ПКР "Гарпун" в комору.

Далі почалися Танці з бубнами у вигляді "ударів, самозаймаються крейсерів і самодетонуючого боєзапасу" і навіть активно і необережно курить екіпажу, розкидає недопалки на кораблі в нерегламентованих місцях.

Однак залишимо поки цей бурхливий політ думки російських інформвійськ, вимушених" по ходу справи " реагувати на швидко мінливу обстановку. Краще поговоримо про те, як вони намагаються "нівелювати" Інформаційно-психологічні наслідки цього свого епічного військово-морського зашквару.

Читати такожОчевидний знак: чому загибель крейсера "Москва" - це кінець ПутінаПісля того, як стало зрозуміло, що вельми захоплюючі історії з самозаймаються і самодетонуючими крейсерами не налазять навіть на саму тупу голову росіяни і згадали, що спочатку ж начебто йшла мова "про гарпуни".

Нині по їхніх каналах і пабліках активно розганяється теза про якісь чергові "Британські ракети і групу британських фахівців", які нібито і влаштували їх флагману ракетну побудку. Іноді, втім, дрібнішають і "американські фахівці", а місцями навіть і"Французькі".

Загалом," це все злісні натовці" та інші ворожі "скрепненького раю". Такий посил дозволяє ка**пам вирішувати в інформаційному полі двоєдину задачу:

І все б нічого, але у нас таки знайшлися деякі вельми нечисленні хом'яки, не кажучи вже за самих ка**пів, які заковтнули "просто пояснює" історію з крейсером інформпосил родом з інформзакромів російських спецслужб, якби не одне "але".

К**апів, як завжди, підвели їх лінь і неувага до деталей і нюансів. Як виявилося, якщо "на Расеюшке" всі ці тези про злісних натовців в купе з "англійкою", яка, як відомо, не перестаючи паскудить особисто кожному ка**пу на голову заходять вельми і вельми відмінно, то з українською аудиторією вийшла тотальна "засідка". Виявилося, що українцям в основній масі своїй важливий сам факт затоплення заважала нам ракетної россо-лохані і "абсолютно по барабану" від чого саме лаптеногій крейсер перейшов в розряд елемента підводного пейзажу. Принаймні, зовні (бо ми всі прекрасно знаємо, що насправді " це наші...").

Читати такожПісля "Москви" флоту РФ потрібно терміново бігти з Чорного моряОсь так, ретельно і трепетно " введена заздалегідь "під очевидний інформаційний " плескіт"- ра**истська "зрадонька" для України, зрештою, виявляється пшиком...

А все чому? А тому що довбоящери на болотах або лінуються, або не вміють аналізувати нашу соціальну психологію, а також особливості нашого менталітету, особливо в контексті війни з ними. Їм все здається, що ми досі такі ж, як вони. Принаймні, психологічно.

Новини заразКонтакти