Розплата Росії буде страшною: війна увірветься до кожного російського будинку і сім'ї

На Росію чекає все те саме, що вона влаштувала в Україні / Колаж УНІАН, Reuters

Все, що ми бачимо зараз в Україні, прийде і в Росію. Відлежатися на дивані не вдасться нікому.

Знаєте, що найбільше дивує в російських вірнопідданих обивателях? Вони впевнені, що їх особисто війна не торкнеться, що вона залишиться на картинці в телевізорі і не прийде в їхні домівки. Вони сподіваються, що Росія відхряпає собі частину або всю Україну, а потім все заспокоїться і піде по-старому: п'ємо пиво біля телевізора, а скоро літо на дачній ділянці або Туреччина – все включено.

Так само і німці на початку Другої світової війни сподівалися, що вона буде вестися на чужій території і торкнеться в основному професійних військових.

Які ж вони наївні дурні. За будь-яким злочином слідує покарання. Не можна в ХХІ столітті в сучасній Європі намагатися знищити сусідню країну, знищувати бомбами її міста, ґвалтувати і вбивати мирних людей.

Розплата буде страшною, і вона неминуча. Все, що ми бачимо зараз в Україні, прийде і в Росію. Відлежатися на дивані не вдасться нікому.

Смертельний маховик запущений, він проїде і по тих, хто його запустив.

Я зараз не обговорюю, погано це чи добре. Просто по-іншому не буває. Бумеранг війни завжди повертається.

Читати такожПутін у пастці, Україна звільнить усі захоплені РФ території до кінця року - Тарас Загородній

Падіння Берліна було зумовлено захопленням нацистами Польщі. Вже після анексії Ефіопії та Албанії Італія була приречена на іноземну окупацію. СРСР розплатився десятками мільйонів жертв за передвоєнну змову з Гітлером, агресію проти Фінляндії та інших країн.

Відплата може бути відкладена, але це неминуче.

Читати такожМіф про силу армії Росії розсипається: чому РФ програє війну в Україні

Війна увірветься до кожного російського будинку, до кожної російської сім'ї. Уся кров і біль України повернуться Росії сторицею. За всі злочини доведеться заплатити. Іншого не дано.

Ігор Ейдман, соціолог, публіцист, автор книги "Система Путіна"

Новини заразКонтакти