Зірваний план бункерного маніяка: як Україна сплутала Путіну всі карти

Кремлівський фюрер поплив і заметушився / Reuters

На захоплення Харкова відводилося максимум два дні, на падіння Києва – від двох до чотирьох, на окупацію всієї України – два тижні.

А ви помітили, що фюрерок поплив і заметушився? Змушений збирати своїх поплічників-подільників і втирати в ефірі, що все ніби за планом. А вони – вже сумніваються. І нагородження якогось типу "героя" за його вигаданий подвиг, списаний із вигаданої історії ВВВ, аж ніяк сумнівів не розвіює.

Путінські сенатори не всі ж повні дебіли, можуть і в інтернет зайти, переконатися, як їх «герої» в полоні мамку звуть і божаться, що не знали, куди їх відправляють.

Пам'ятаєте, як американці у своїх прогнозах повідомляли, що Київ впаде максимум через 96 годин? А звідки вони взяли цю цифру, як і інші свої прогнози про віроломний напад Росії на Україну? У них що, реальні Джеймси Борни там всюди?

Читати такожРосія відкрила скриньку Пандори і тепер не знає, що з цим робити

Ні, звичайно. Вся ця інформація взята американцями з перехоплень розмов російських топ-чиновників, для цього давно створена супутникова система "Ешелон". Кремлівський фюрер із наміром пов'язати кров'ю оточення довів до них зміст плану по захопленню України. Вони, хто із захопленням, хто з жахом, почали ділитися зі своїм оточенням, і це почало перетиратися по телефонах – і пішли витоки.

От звідки ми знаємо, що на захоплення Харкова відводилося максимум два дні, на падіння столиці – від двох до чотирьох, на окупацію всієї України з зачистками опору – два тижні.

А от тепер судіть самі, наскільки виконуються плани агресора.

До речі, знаєте, чому у агресора так наполягають не на визначенні "війна", а саме на "спеціальній військовій операції"? Тому що за їхнім законом при війні влада зобов'язана інформувати суспільство, в тому числі, і про хід подій, і про втрати, а при «операції» не зобов'язана.

Читати такожЩо стоїть на шляху планів Путіна щодо відновлення Російської імперії неволі

Тепер уявіть, наскільки в Москві бояться оприлюднення своїх реальних втрат, що навіть терміново закон поміняли і термін за це призначили? П'ятнадцять років за правду – нічого собі так, СРСР відпочиває.

Все за планом, так? І панічну мобілізацію в Росії затіяли, щоб захистити Донбас шляхом варварських бомбардувань Харкова і Маріуполя – це теж план? Гадаю, мобілізація навіть забитий російський глибинний народ пройме. Особливо, якщо діти почнуть їсти просити, а батькам доведеться у відповідь розповідати про вічно живого Бандеру і бази НАТО на Місяці…

Україна плану агресії не складала. Наступ ворога видихається. Все йде за нашим планом Вітчизняної народної війни.

Олександр Кочетков, політичний аналітик

Новини заразКонтакти