Україна сильно принизила Путіна

Володимира Путіна зганьбила Україна і він не зупиниться / Reuters

Путін зрозумів, що йому не вдасться взяти Київ. Тому він може обмежитися символічним звільненням Харкова чи Одеси або повністю "звільнити" Донбас.

Що буде далі? Це питання ми чуємо зараз постійно. І ніхто-жоден експерт чи міністр, президент Зеленський чи офіцер ГШУ не дадуть вам однозначної відповіді. І навіть цей ботоксний Кріт з бункера давно втратив контроль за процесом. Втім, Путіну все одно ніхто б не повірив.

Сценарії різні. Так що по якому саме будуть розвиватися події зараз, зі стовідсотковою гарантією сказати неможливо. Так що розберемо коротко три основних і будемо дивитися, як все розвивається.

Перший-короткостроковий. Путіну потрібно похвалитися своєю перемогою на 9 травня. Кров з носа. Не просто парад перемоги на честь дідів, а парад його особистої перемоги. Він, як всі ці совки, заморочений на символізмі і датах. Так що 9 травня особистий путінський тріумф в телевізорі повинен бути. Навіть якщо заради цього доведеться побудувати дерев'яний Хрещатик в Підмосков'ї для успішного штурму. Загримувати під Зеленського актора, який виголосить покаянну промову і підпише капітуляцію на камери. Маячня, звичайно, але тільки частково.

Вові Путіну потрібна перемога 9 травня. Дуже. Все, далі Не важливо. Але під Києвом його військові отримали по зубах і відступили. Отримали міцно. І запам'яталися безглуздими розстрілами цивільних і тотальним мародерством. Так що спроба ще раз піти цим шляхом зустріне дуже жорстокий опір. Тим паче, мерів і чиновників, які зірвали підготовку оборони і створення реальних сил тероборони ми скоро замінимо. Або будемо діяти в обхід цих кривих елементів системи. Так що парад в Києві відпадає. Не склалося і не складеться. Які ще варіанти?

За великим рахунком, їх не так вже й багато. Оскільки захопити всю Лівобережну Україну не вийде, залишається всього дві можливих картинки. Перша-символічне "визволення" міст з сакральним для орків значенням. Парад у Харкові чи Одесі. Але їх ще спробуй візьми. Друге-повне "звільнення" Донбасу. У контексті його захисту від штурму, який нібито готував Київ. І тут можна взагалі розіграти перемогу. Тобто забути про Київ, Харків, Одесу і всю Україну - це завдання для телевізора. Оголосити, що хотіли просто захистити Донбас, але вийшло перевиконати план і розширити межі так званих ЛДНР. Ура, перемога, 9 травня, наливай!

Що потім? Війна не закінчиться, на жаль. Путін прекрасно вже розуміє, що мир для нього не означає зняття санкцій. Їх добиватимуть і далі. Плюс, Україна його принизила. Дуже сильно принизила. Всі ці, вибачте за лексикон, гопницькі понти з другою армією світу, розбиті в мотлох. Він публічно зганьблений. Опущений українцями мачо - жалюгідне видовище.

Читати такожЧому Росія так швидко відступила від КиєваОсобливо жалюгідне, бо він публічно заявляв, що такої країни не існує, що подобається - не подобається, що порвати нас на шматки питання пари днів. І натовп лемінгів все це радісно повторював за своїм фюрером. Це фіаско і ганьба. Так що будуть обстріли. Будуть спроби наступу. Підлі удари по мирних кварталах. Та й Україна не зовсім щоб готова віддавати території. І у відповідний момент у Донецьку, Луганську та Сімферополі буде високо піднято український прапор. Так що наберіться терпіння. Росія вже програла. Але ми ще не перемогли.

А я нагадую, що ми повинні допомогти екіпірувати по повній програмі наших чудових хлопців зі спецпідрозділу ХОРТ. Вони чудово кошмарили орків у моїй рідній Бучі і далі продовжать своє полювання за скальпами. Через деякий час підуть в автономку. І я дуже хочу, щоб завдяки нашій допомозі по поверненню вони надіслали коротке - завдання виконане, у нас без втрат. А у орків Нехай земля горить під ногами. Жодної добраніч. Жодного дня без втрат.

Новини заразКонтакти