Авдіївка. Два важливих моменти

18 листопада 2023, 06:10
779
Очевидно, що з півдня РОВ з Водяного рухатиметься на Північне з метою його захоплення та встановлення вогневого контролю над 0542.
Авдіївка, ВСУ
Авдіївка / Колаж: Главред, фото: facebook.com/zhebrivskyi, 53 окрема механізована бригада імені князя Володимира Мономаха

Авдіївка. Коротко.

РОВ готується до третьої хвилі наступу на Авдіївку. Зараз йде процес накопичення механізованої компоненти. Чітко про це говорить перекидання 239-го ТП 90-й тд.

Прогнозовано РОВ намагатимуться в рамках цієї хвилі наступу вийти на правий бік залізниці, закріпитися та розвинути наступ у напрямку та з подальшою окупацією села Степове. Це дозволить їм взяти під вогневий контроль трасу 0542 і почати рух в її напрямку і Бердичі.

відео дня

Так само вони будуть намагатися прорватися в промзону коксохіму.

Очевидно, що з півдня РОВ з Водяного рухатиметься на Північне з метою його захоплення та встановлення вогневого контролю над 0542, з подальшим рухом на Тоненьке.

Думаю, що російське командування більш адекватно зараз сприймає свої можливості, а тому, фізичне перерізані 0542 і оточення Авдіївки планують на 4-ту хвилю наступу, яка може бути організована в перших числах грудня.

Два важливих моменти.

Перший - якщо це очевидно мені, то це тим більше очевидно і командуванню СОУ, а тому, третя хвиля наступу РОВ не стане несподіванкою.

Другий - все вищесказане повинно було бути реалізовано РОВ ще 10 жовтня, в ході їх першого наступу двома ешелонами. Але, оточення Авдіївки за добу, вилилося в - б'ємося чолом об паркан коксохіму другий місяць.

А тому, наскільки б похмуро не сприймався описуваний вище сценарій, ще не факт, що РОВ зможуть його повністю реалізувати.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти