Безглузда "російська федерація" загрузла в болоті

22 вересня 2022, 08:23
Путін привів свою країну до ситуації, коли вже не виїдеш на плечах українців, білорусів, казахів, як було у Другій світовій.
Володимир Путін
Володимир Путін залишить після себе в Росії бардак, вважає Кудренко / Reuters

Потоки м'яса, м'яса і ще раз м'яса. Яке насправді не бажає воювати. Не вміє воювати. Злякано шукає зараз інформацію "як виїхати з Росії".

Усе це м'ясо щонайменше півроку якраз в курсі програшу Росії і в Київській області, і в Харківській. У нього був час подивитися український ютуб, почитати українські телеграм-канали, послухати тих, хто приїхав з війни або втратив на війні близьких. Це м'ясо, на відміну від контрактників і призовників, могло сидіти в Інтернеті і улюлюкати в бік України: "ату її, ату!"

Цьому м'ясу все давно зрозуміло з українським Донбасом. І що немає ніяких неонацистів і "київського режиму". Воно, це м'ясо, штурмує гугл із запитами, як уникнути мобілізації, як втекти, як виїхати, як потрапити в полон і залишитися в живих.

відео дня

Зараз, коли за плечима російської армії відступи і втрати раніше завойованих територій - а з українського боку масоване зміцнення і споруда ліній оборони, щоб "ніколи знову", воювати в свідомо програшній "спецоперації" немає ні сенсу, ні бажання з боку диванних російських "аналітиків".

Путін привів свою країну до ситуації, коли вже не виїдеш на плечах українців, білорусів, казахів, як було у Другій світовій. Коли вже не придумаєш собі таку перемогу - на святкування якої приїжджатимуть світові лідери. Коли ніжок Буша вже не буде. Коли не буде американських заводів і німецьких технологій. Коли Китай - не союзник і не партнер, а сторонній глядач, що чекає на березі, який спокійно зробить крок углиб "споконвічно китайських територій". Коли на кордонах починають розбирання "союзні держави", а ще вчора лідери, які тиснуть перед Путіним, змушують цього Путіна на себе чекати.

М'ясо лише стане живим щитом, який знищать ЗСУ. Щитом, за яким не залишилося боєздатної російської армії. За яким Пітер без ППО. З огляду на факт, що в бій пошлють молодих особин, то навантаження на пенсійний фонд РФ виросте в рази. Бо вмирати на війні будуть не пенсіонери - їх якраз нікому буде годувати.

Безглузда, безцільна "російська федерація" загрузла в болоті, яке сама ж створила своєю дурістю і недалекоглядністю.

А Путін здохне, залишивши після себе те ж саме, що залишають російські солдати в наших школах, садочках, лікарнях, житлових будинках. Залишить Росії нескінченний срач, в якому можна буде копатися і шукати залишки самоповаги або крихти колишнього "благополуччя". Шукати і не знаходити.

А що Путін? З мертвого ж не спитаєш. Йому буде глибоко плювати на все те, до чого він привів свою ж країну.

"Патріот", одним словом.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти