Більшість росіян ніколи не протверезіє

19 липня 2023, 19:20
Пропутінські росіяни — це остаточний діагноз. І нам доведеться зробити все необхідне, щоб для недоімперських вилупків цей діагноз став летальним.
Більшість росіян ніколи не протверезіє
Пропутінські росіяни — це остаточний діагноз, вважає Кочетков / фото: скриншот из видео

Минулими днями мене найбільше вразили два факти.

Перший: жорстока і абсолютно безглузда ракетна атака Одеси. Спробуйте поєднати наступні події. З одного боку, дурнувата Захарова від ім’я росіянського МЗС шантажує ООН, вимагаючи поновлення SWIFT для "дочкі" Россільгоспбанку, через яку йшли розрахунки за "зернову угоду". Поверніть, і "мы всё забудем, всё простим, плевать на тот мост". Тобто, "зернова угода" для них дуже важлива, зокрема, тому, що її вимагають Китай і Туреччина.

З іншого боку, недоімперія ракетами намагається зруйнувати одеську портову інфраструктуру, яка і забезпечує цю "зернову угоду". Жодної логіки, виключно тупа звіряча лють.

відео дня

Тому Одесі терміново потрібні "Patriot" саме у модифікації РАС 3, бо лише вони здатні надійно збивати ракети Х22, якими зараз атакують незламне українське місто. Сподіваюся, на минулому рамштайні це питання було вирішено.

Другий факт, якій мене шокував — величезні автомобільні пробки на виїзді з Криму. Зрозуміло, що це рятуються туристи, які приїхали на відпочинок до Криму. Але навіщо вони туди припхалися?!

Триває загарбницька війна, розв’язана недоімперією. На кримських пляжах риють окопи. Військові об’єкти в Криму регулярно атакують українські ракети і безпілотники. Яка притомна людина попреться туди на "курортний відпочинок", та ще й з дітьми?!

Лишень патологічні довбні, які вірять кремлівській пропаганді про власні супернадійні С 300 та С 400 настільки беззастережно, шо готові довірити їм життя — своє і близьких. До речі, самі такі ж ідіоти, які готові наступати на Київ через "рудий ліс", що у Чорнобильській зоні.

Більшість росіян ніколи не протверезіє. Вони так і будуть вірити соловйовим-скабєевим, які відверто зневажають це телебидло. Будуть самовбивчо підтримувати загарбницьку війну проти України навіть з використанням ЯЗ. Будуть молитися на Путіна, навіть якщо він здохне, а його остаточно замінить двійник з відпадаючими вухами та іншими дефектами пластичної хірургії.

Навіть коли влада у РФ зміниться і офіційно засудить агресію проти України, то більшість росіян, звісно, публічно підтримають це рішення. Але виключно тому, що так вирішили нагорі, а не тому, що усвідомили, якій невиправний жах вони скоїли проти колись дружньої країни.

Пропутінські росіяни — це остаточний діагноз. І нам доведеться зробити все необхідне, щоб для максимальної кількості цих недоімперських вилупків цей діагноз став летальним.

Такий наш шлях.

Джерело

Хто такий Олександр Кочетков

Олександр Кочетков – аналітик, політтехнолог, іміджмейкер. У минулому інженер-конструктор КБ "Південне" і заступник керівника пресслужби президента України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти