Чим ми наповнимо наш келих незалежності

24 серпня 2022, 20:33
Дай Бог, аби ми наповнили нашу незалежність такими змістами та сенсами, щоби наші загиблі посестри та побратими дивились на нас з Небес і тішились.
Чим ми наповнимо наш келих незалежності
Незалежність – це насамперед про відповідальність / Reuters

Наразі незалежність України стала доконаним фактом. Ми не тільки формально – ми насправді стали володарями власної долі. Келих незалежності надщерблений, але він – нарешті – у наших руках: доля України вирішується в Києві та на полі бою, а не в Москві, Вашингтоні, Брюселі, Парижі чи Берліні!

На часі думати, чим ми наповнимо келих незалежності. Бо право самим наповнювати цей келих ми щодня виборюємо ціною десятків життів найкращих. Надто дорогою ціною!

відео дня

Памʼятаймо, що в келих можне налити вишукане вино свободи та гідності, а можна – прокислий шмурдяк корупції та авторитаризму. Бо незалежність – це насамперед про відповідальність. Після нашої перемоги неможливо буде звинувачувати у наших поразках та недолугостях когось, окрім нас самих.

Ми щодня на фронті – ціною десятків життів – відстоюємо та виборюємо право самим обирати свою долю. Дай Бог, аби ми наповнили нашу незалежність такими змістами та сенсами, щоби наші загиблі посестри та побратими дивились на нас з Небес і тішились, яка чудова країна проросла з їхньої жертви. Країна, якою по праву пишаються її громадяни.

З Днем незалежності, українці!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти