Чорний тиждень Володимира Володимировича

16 січня 2022, 19:27
У Росії істерика через призначення Умарова міністром інформації Казахстану.
путина
У Путіна був чорний тиждень / Reuters

Ось просто стоячи аплодую Токаєву. Цей сімдесятирічний пропалений лис з гарненьким личком малолітки з корейської хлопчачої попгрупи, виявився зовсім не такий простий, як написано у нього на чолі. З кам'яним обличчям, не повівши бровою, переживши приниження від Путіна, який не зміг згадати його імені (Вова, з баями на Сході так не можна!) - взяв і призначив міністром інформації просто пропащого казахо-бандерівця. Аскар Умаров-гугл-цитати про росіян. Почитати. Там навіть не те, що Ярош - Ярош все-таки політик і повинен тримати себе в руках - там цитати на рівні Фаріон і польського ексміністра Сікорського, які зовсім припинили стримуватися і називають речі своїми іменами.

"Р**ня", "Немита Росія", "окупанти", "імперці", дідивоювали, анексовані Омськ та Оренбург - ну, повний набір. Дистильована муждабаївщина і бабченковищина, запоребрик і русофобія на трьох в одному флаконі.

Просто еталонна.

відео дня

У ракоцапії істерика на всі членистоногі головогруди. Умарову закрито в'їзд до Росії, глава Росспівробітництва Євген Примаков (онук, ага) відмовляється росспівробітничати з Умаровим, головний батут Рогозін забороняє йому в'їзд на Байконур, а Маргоша з Олюнею просто піною з рота виходять.

І ось тепер вишенька на торті.

Россільгоспнагляд забороняє ввезення м'яса, молока та худоби з Казахстану через раптово виявлений там спалах ящуру.

У відповідь Казахстан забороняє ввезення м'яса і молока з Оренбурзької області.

Та-дам!

читайте такожЯк хитрий Путін провів бліцкриг проти НазарбаєваМої оплески. Касим-Жомарт, ти тепер мій герой, бро! Я тепер готовий повірити в будь-яку твою багатоходівку. Зжерти Назарбаєва, руками росіян розгребти весь жар і придушити протести, заляпати їх кров'ю і викликати гнів саме на них, а коли вони роззявили рота на коровай і вже подумали, що справа в капелюсі і Казахстаннаш, філігранно послати їх і почати русофобію - браво, містер Токаєв! Просто блискуча операція!

Схід річ тонка, Петрухо. Тобто, Володьку.

Збрили тобі вуса, підполковнику.

У всій цій справі у мене тільки одне питання. Хлопці, навіщо ви там м'ясо одне одному через кордон возите? Але це так, в порядку загальноосвітньої цікавості репліка.

До речі, про школу. Передайте хтось Володимиру, нехай гляне на карту. І побачить, що Казахстан знаходиться рівно посередині трьох скрепоносних імперій, які готові з радістю прибрати його до рук. І якщо Путін своїми іграми із заборонами та образами звільнить простір, який, як відомо, не терпить порожнечі - туди з великою радістю прийде Ердоган зі своєю ідеєю пантюркізму від Середземного до Охотського моря, яку він виношує вже двадцять років.

читайте такожПутін все програв начистуАбо з ще більшою радістю прийде Сі Цзіньпін, який взагалі приходить скрізь і завжди, зі своїми півтора мільярдами голодних китайців, у яких з продовольством у північних районах якраз проблеми. Та й не в північних теж всіх кажанів з панголінами зжерли.

Там у Казахстану якраз з ними кордон, Володя.

Географія - безсердечна.

Ну, якщо ти раптом не знав.

Тому в добру путь, хлопці. Забороняйте, ображайте, принижуйте. Ну, як це ви завжди вмієте. Дивіться згори вниз. Сухова у вас більше немає - так що нехай тепер Примаков-онук, на якому природа відпочила в повний зріст, вам нарадить. Дипломований магістр міжнародного хабальства Маша Захарова допоможе.

Успіхів, хлопці.

Ця п'єса стає цікавою. Другий акт - справжній вогонь.

Щось якийсь чорний тиждень у Володимира Володимировича.

Усі послали. Прямо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти