Що буде з критичною інфраструктурою України

19 жовтня 2022, 06:22
Окупанти довбатимуть, поки наша енергосистема не зупиниться. З усіма витікаючими складнощами для мирного населення.
ракетний удар по Києву 18 жовтня
Окупанти будуть довбати, поки наша енергосистема не зупиниться, вважає Кочетков / ДСНС

Удари по нашим важливим комунальним об'єктам - це від неможливості зломити опір ЗСУ та України в цілому. Ось виродки і намагаються в безсилій злобі опустити нас до свого жебрацького варварського стану.

Про те, що агресор обов'язково почне руйнувати наші ТЕЦ, логістичні вузли та інше, я попереджав ще на початку вторгнення. Закликав українців заздалегідь готуватися до варіантів виживання в екстремальних умовах. Прогноз виправдався.

Відповідно, дам прогноз на перспективу.

відео дня

Будуть довбати, поки наша енергосистема не зупиниться. З усіма витікаючими складнощами для мирного населення. Потім кремлівському фюрерку радісно повідомлять, що Україна "за планом спецоперації успішно занурена в кам'яний вік і вже скоро доблесні ра**истко-зеківські війська знову почнуть брати Київ за три дні".

А раз завдання виконане, то в Кремлі роздадуть ордени і медалі вбивцям українців, а бомбардування нашої інфраструктури майже припиняться.

Тим більше, що у агресора на повний зріст постане проблема стримування нашого наступу. Бо на боєздатність ЗСУ відсутність світла і тепла у великих містах майже не впливає — наші бійці і так діють в умовах, далеких від комфорту.

І тоді ми потихеньку інфраструктуру відновимо - не всю і не відразу, зрозуміло, але так, що світло та інші риси цивілізації почнуть повертатися.

Зима буде вкрай складною, але навесні почне налагоджуватися.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти