Що сталося на Кримському мосту

17 липня 2023, 12:26
1125
Чому ніхто не розглядає версію, що інцидент на Кримському мосту міг бути проявом конфронтації в Росії?
Кримський міст, атака
Коваленко пояснив, що сталося на Кримському мосту / скріншот з відео

Зараз звучать найрізноманітніші версії щодо того, що сталося на Кримському мосту. Хтось говорить про ракетний удар, хтось заявляє про якісь надводні об'єкти, хтось згадує жителів підводного Р'лієга, але ніхто не згадує ось що...

Після того як в Росії пройшов марш пригожина на москву, в силових структурах різко загострилася конфронтація і протистояння. Високопоставлені генерали позбавляються своїх постів, висилаються на заслання в Сирію, а деякі і зовсім зникають.

Де Суровікін, Дюмін, Мізінцев? Хто їх бачив?

відео дня

Ми зараз можемо спостерігати за тим, як всередині мо рф наростає протистояння, причому не виходить від низів, а вирує в верхах.

А тому, чому ніхто не розглядає версію, що інцидент на Кримському мосту міг бути проявом саме цієї конфронтації, тим більше, що у дійових осіб є для цього всі засоби.

Зрозуміло, це може здатися чистої води конспірологією і я б був згоден з цим твердженням на всі 146%, але озираючись на події останніх трьох тижнів, я вже не так впевнений.

А тому, чия це була ракета, або чий надводний об'єкт, або чий Р'лієг, питання не однозначне.

Джерело

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти