Що таке Незалежність для українця

24 серпня 2022, 20:18
Наш ворог думає, що страх сильніше за гідність, бо зламати кістки легше ніж переконання. Так виховували в КДБ самого Путіна.
Що таке Незалежність для українця
Незалежність - це самостійність та відповідальність / УНІАН

Наш ворог думає, що країна - це лише технологія, і прапор, мова, ідеологія - це просте перевдягання. Сталін вимірював силу віри кількістю дивізій, а Путін вимірює кількістю ракет.

Наш ворог думає, що влада призначається кимось, що символи владою малюються, а віра комусь у владі служить. Так жили в СРСР, який розвалився.

Наш ворог думає, що страх сильніше за гідність, бо зламати кістки легше ніж переконання. Так виховували в КДБ самого Путіна.

відео дня

Але Незалежність - це та сила, яка без будь-яких наказів та закликів вивела сотні тисяч у черги військкоматів, та десятки мійльонів - на забезпечення цієї боротьби.

Незалежність - це та сила, яка мотивує людей з пляшками з запальною сумішшю атакувати танкові колони, і з автоматами тримати окопи під ураганним вогнем.

Незалежність - це та сила, яка змушує працювати попри бомбардування та платити податки своїй країні.

Тому що Незалежність - це самостійність та відповідальність.

Віра в себе, віра в тих, хто живе поруч - це вибір майбутнього. Є ризик, що майбутнє буде смертельно небезпечним, але набагато більший ризик, що твоє майбутнє не буде залежити від тебе.

Але це не про нас, ми свою волю не зрадимо. І ми, українці, побудуємо країну, гідну довіри тих, хто віддав за неї своє життя, гідну дітей та батьків загиблих героїв. Країну, яку ми вдосконалимо на тих самих принципах, які змушують нас йти у бій.

З Днем Незалежності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти