Щоб врятувати Росію, її потрібно перемогти

25 вересня 2022, 06:24
Вся російська історія стоїть на тупій покірності народу. Було так в Росії і сто років тому, і двісті, і триста…
Російські військові, російська військова техніка, Володимир Путін
Щоб врятувати Росію, її потрібно перемогти, переконаний Альфред Кох / Reuters, УНІАН

Починають приходити перші відомості про хід "часткової" мобілізації в Росії. Цей трагіфарс потребує, мабуть, якоїсь спеціальної мови опису, оскільки він з одного боку гомерично смішний, а з іншого - пронизливо тужливий якоюсь щемливою російською тугою, коли ось люди покірно йдуть на забій і навіть не думають, що можна сказати: "Ні, я не піду, садіть мене, але я цього робити не буду".

Вся російська історія стоїть на цій тупій покірності народу. І навіть коли десь на краях імперії якісь старовіри, козаки або башкири говорили владі "ні", то все одно серединна Росія залишалася рабськи покірною і давала владі достатньо гарматного м'яса, щоб придушити цей протест околиць.

Недарма найпоширеніше в Росії прізвище - Смірнов.

відео дня

Мені шалено шкода цих не дуже здорових і не дуже щасливих людей, які все життя рахують копійки до получки, обтяжених сім'ями і боргами, радіють випивці по вихідних і наївно вірять в спокусливі розповіді Путіна про велич і могутність їхньої країни.

Але сказано в Євангелії:"....а хто спокусить одного з малих цих, віруючих в мене, тому краще було б, якби повісили йому млинове жорно на шию і потопили його в глибині морській" (Матф. 18:6).

І збирають цих обдурених людей, яких безчесні і жадібні пропагандисти накачали імперською пихою і ненавистю, і дають їм напитися до бездушності, щоб вони не думали, куди і навіщо їх везуть, і грають їм за злою іронією долі "прощання слов'янки" і дурні їх баби і малі діти плачуть і махають їм услід…

І було так в Росії і сто років тому, і двісті, і триста... і мерзенні російські попи вже закадили, вже заокропляли брудною водопровідною водою "святе воїнство". І знехтувавши Христа, його ім'ям благословили їх на вбивство людей, які нічого поганого їм не зробили і яких вони навіть не знають зовсім…

І завила гармошка, і рушив поїзд або автобус, і поїхали добрі російські люди кудись на захід "захищати батьківщину"...

А в цей час Ілля Дмитрович Медведєв прокинувся в своєму особняку на Рубльовці і прислуга принесла йому, молодому панові, кофею в ліжко. І потягнувся на білосніжній перині зніжений і загалом непоганий хлопець, і подивився, як по телевізору показують "часткову" мобілізацію. І стало йому нудно, і він навіть не відчув ніякого свого зв'язку з цими людьми, і не відчув приналежності до одного з ними народу і переключив канал... і це теж все дуже банально, і було сто разів…

І ось вже мерзенний зі смертних, злодій і перелюбник Гундяєв (патріарх Кирило) закликає росіян не боятися смерті і вбивати українців, не вважаючи їх ворогами. Якщо після цього хтось посміє вам сказати, що російська православна церква московської патріархії має якесь відношення до християнства - плюньте йому в пику. Це церква Сатани і всі, хто навіть тільки заходить в її храми і купує їх свічки - вже погубили свої безсмертні душі.

І нічого вже не залишилося чистого і не забрудненого в цій країні. Все вимазано путінським лайном. І коли я уявляю собі тих людей, хто прийде на зміну нинішнім російським правителям, то я не розумію, як вони будуть лікувати цю клоаку…

Двадцять два роки тому це була злиденна, але вільна країна, яка вірить у своє майбутнє. Країна, яку любили в усьому світі, якій гостинно відкривали всі двері, якою цікавилися, в яку хотіли інвестувати свої гроші, яка тягнулася до людства і людство відповідало їй взаємністю.

Тепер все скінчено. Нічого від тієї країни не залишилося. Єльцин мертвий. Черномирдін мертвий. Гайдар мертвий. Нємцов мертвий. "Пропав Ершалаїм - велике місто, ніби не існувало на світі. Все пожерла темрява, що налякала все живе в Ершалаїмі і його околицях".

Тепер, щоб врятувати Росію, її потрібно перемогти. І ми повинні зробити все, що в наших силах, щоб її перемогти. Тому, що наша справа правильна. Тому ворог роду людського буде розбитий, а перемога буде - за нами.

Слава Україні!

Истчоник

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти