Чия смерть вразила і шокувала Путіна

7 грудня 2023, 08:10
Головне, щоб ніхто з близьких і заклятих друзів Путіна, які його оточують і мріють про його владу не здогадалися, що він хоче залишатися господарем країни.
Путін, Кіссінджер
Путін і Кіссінджер / Колаж Главред, фото Вікімедія , kremlin.ru

Підозріла і раптова смерть патріарха американської політики 100-річного Кіссінджера вразила президента Росії Путіна. Ще недавно дотепний, але нерухомий патріарх американської човникової дипломатії Кіссінджер в Кремлі давав, як завжди, цинічні поради Путіну як правильно треба любити Китай, але обдурити американців, розвалити Європейський союз і, нарешті, як перемогти Україну.

Але зараз перша думка, яка прийшла в голову досвідченому і підозрілому Путіну, що смерть Кіссінджера пов'язана не з тільки фінальним, остаточним зносом, а швидше за все, з отруєнням стародавнього старого ворогами Путіна з США і Росії. Ну не міг же талановитий міжнародний авантюрист і інтриган Кіссінджер, який 50 років водив за ніс Китай, СРСР, Ізраїль, арабів і США міг так просто померти своєю смертю, а ще від банальної старості.

Але тому в свідомість Путіна проникла інша, більш приємна думка, яка вже давно ворушилася в його старезному тілі, але не знаходила виправдання. Адже якщо Кіссінджер, не дивлячись на величезну кількість ворогів по всьому світу, прожив цілих 100 років, то і могутній Путін, володіючи абсолютною владою над Росією, теж може прожити ціле століття, купаючись в стражданнях і ненависті своїх ворогів.

відео дня

Головне, щоб ніхто з близьких і заклятих друзів Путіна, які його оточують і мріють про його владу не здогадалися, що він хоче залишатися господарем країни, президентом Росії вічно, в два рази довше, ніж планують собі в США 81 - річний Байден і 77 - річний Трамп. Путін хоче пережити їх усіх, залишаючись на вершині влади і Кіссінджер показав йому шлях до політичного безсмертя.

Хто такий Віктор Небоженко

Віктор Сергійович Небоженко (нар. 14 лютого 1953, Жмеринка) — український політолог, соціолог. Директор соціологічної служби "Український барометр". Кандидат філософських наук, пише Вікіпедія.

Працював в Інституті філософії Академії наук України, Інституті соціології Академії наук України.

У 1994-му брав участь в першій президентській кампанії екс-прем'єр-міністра України Леоніда Кучми.

З 2003-го — керівник соціологічної служби Національного інституту стратегічних досліджень при Президенті України, директор Соціологічної служби "Український барометр".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти