Дайте ще більше "люлей" другій армії світу

1 грудня 2022, 19:20
То будуть обстріли, чи не будуть? А ніхто не знає. Просто треба бути готовим, що вони можуть це зробити. А якщо не зроблять, то можна радіти.
Дайте ще більше 'люлей' другій армії світу
У відповідь на обстріли українці просять дати росіянам ще більше "люлей", вважає Фурса / Коллаж АрміяInform, Минобороны РФ

Кажуть, що не виключено, що росіяни будуть продовжувати закидувати ракетами і цього тижня. "Не виключено" - ідеальне формулювання. Не треба ніяких розвідувальних даних, інсайдів, чи навіть таємного знання, яким володіє кума вашого двоюрідного брата, сестра якої працює поваром в СБУ. Стріляли – ну ми ж говорили. Не стріляли – ну ми також не говорили, що точно будуть стріляти.

Питання в тому, чи буде Росія послідовною у своїй стратегії і буде ганьбитися до кінця. Чи визнає, що стратегія не працює і треба все ж таки зберегти деякі ракети на майбутнє. Бо стріляють вони не просто так, не тому, що істерика. А тому, що такий метод. Так прописали.

Росія продовжує воювати за підручником. Проблема в тому, що це російський підручник, який писали росіяни і перевіряли росіяни і що там написано, може не працювати. Але ж якісь люди старалися. Писали. То треба виконувати.

відео дня

Що вони роблять зараз? Британська розвідка розкопала і розклала по поличкам. Ну як розкопала. Знайшла підручник для молодших і середніх генералів. Джеймс Бонд добре попрацював.

У підручнику написано, що якщо щось пішло не так, треба застосувати SODCIT. Це концепція стратегічної операції зі знищення критично важливих цілей. Метою концепції є "створення умов для протидії загрозам і недопущення агресії, а у разі початку воєнних дій – нанесення супротивнику (коаліції) шкоди, під час якої вони відмовилися б від продовження (ескалація) на вигідних для Росії умовах".

Тобто. Росія визнала, що ЗСУ на полі боя прямо скажемо ескалюють. Тобто дають російській армії люлей. І протидіяти цьому росіяни не можуть. А тому намагаються бити по інфраструктурі. Щоб створити психологічний тиск. І змусити український народ вимагати від української влади перестати ескалювати і зупинитися у визволенні української території.

Все як по підручнику.

Тіки от біда в тому, що цей супер підступний план такий підступний, що всім зрозумілий. І що ця стратегія ніколи не працювала. Ні в росіян, ні в американців, ні навіть у Гітлера. І вона така відверта і зухвала, що хоч і створює проблеми і бісить, призводить до нервових зривів, але не є ефективною, бо викликає у суспільства інше бажання. Українське суспільство ще більше вимагає від українською влади прискорення ескалації і надання ще більше люлей і звільнення української території.

То будуть чи не будуть? А ніхто не знає. Просто треба бути готовим, що вони можуть це зробити. А якщо не зроблять, то можна радіти. А якщо зроблять, то тримати психологічний стрій і показувати кукіш Путіну і його стратегії терору. Бо він стріляє навіть не по трансформаторам. Він стріляє по нашим мізкам. Там головна ціль. Яку прописали у геніальній стратегії геніальних стратегів другої армії світу.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти