Навіть пробивши Шуфричу, ви не досягнете зміни точки зору його електорату

19 лютого 2022, 11:25
Є щось кармічне в тому, що голові Комітету зі свободи слова набили фізіономію на програмі "Свобода слова", а зробив це головний редактор одного з найбільших ЗМІ України.
Навіть пробивши Шуфричу, ви не досягнете зміни точки зору його електорату
Бутусов побився з Шуфричем / скріншот

Я напишу те, що багатьом не сподобається. Але промовчати було б неправильно. Юрій Бутусов мій приятель і однодумець. Нестор Шуфрич мій ідеолгічний опонет. Але це не привід бити Шуфричу морду. Я вважаю, що це неправильно. Якщо він скоїв злочин, то його повинен карати суд, а не один з нас. Але я добре розумію чому люди радіють тому, що Юра пробив Шуфричу. Тому що це хоч якесь, але покарання тому, хто давно і послідовно відстоює цінності РФ і "русского мира" в Україні, але не несе за це ніякої відповідальності.

Шуфрич за своє життя накоїв і наговорив чимало такого, що викликало до нього "любофф" у великої кількості людей. Але бити йому морду? Яким законом чи актом це дозволено? А якщо завтра хтось буде застосовувати силу до вас, на підставі того, що ви не подобаєтеся вашим сусідам? Чи виборці Шуфрича застосовуватимуть силу до тих, хто вам близький в ідеолгічному плані? Повага до чужих прав, людська гідність і особиста недоторканність по відношенню до людини - це базові європейські норми, а не тільки стандарти з практики ЄСПЛ. Мордобій - це точно не стандарт політичних дискусій.

читайте також"Юра, добивай його": мережа вибухнула мемами на бійку Бутусова і ШуфричаТому я не можу підтримати загальну радість по відношенню до того, що вчора прилетіло Шуфричу. Так, є щось кармічне в тому, що Голові Комітету зі свободи слова набили фізіономію на програмі "Свобода слова", а зробив це головний редактор одного з найбільших ЗМІ України. Але це точно не має відношення до верховенства права. Це скоріше право по-сомалійськи. А я точно не хочу, щоб у нас разом верховенства права домінувало право сили.

відео дня

І ще, Шуфрич - це провокатор. А тепер він ще й "жертва". І він точно зможе тепер знову переобратися. Тому що він буде "продавати" своєму електорату історію про те, як його били за його переконання і відстоювання позицій виборців. Тому навіть пробивши Шуфричу, ви не досягнете зміни точки зору електорату, який його стабільно підтримує. Та ба. І мордобій лише погіршить ситуацію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти