Гроші Путіна не пахнуть, вони - смердять

11 червня 2023, 09:20
Російські злочинці укотре використовують європейську демократію і європейську жадібність.
Путина
Гроші Путіна не пахнуть, вони - смердять, каже Невзлін / фото: скріншот з відео

Гроші Путіна не пахнуть, вони смердять. Кров'ю і смертю. Здавалося б, сто разів це доведено і передоказано всьому світу, особливо Європі. Але ні, десятки адвокатів європейських країн за величезні гроші невтомно пашуть, щоб розморозити активи співучасників путінських злочинів, щоб зняти санкції з таких "невинних крихт" як Абрамович, Дерипаска, Тимченко, Фрідман, Авен, Усманов...

Понад 40 росіян і кілька російських юридичних осіб зараз судяться проти санкцій ЄС. На них працюють майже 30 юридичних фірм в Брюсселі, Парижі, Люксембурзі, а також в Лондоні, Мілані, у Відні, Женеві, Нікосії і в Празі.

Юристи ЄС кажуть, що шквал з 75 нових пов'язаних з Росією справ за останні 18 місяців є безпрецедентним. Гонорари - позамежні. Парадоксальним чином закон ніхто не порушує, адже право на подання в суді в ЄС священне.

відео дня

І російські злочинці укотре використовують європейську демократію і європейську жадібність. Відомо, що один тільки Фрідман встиг витратити на оскарження європейських санкцій понад 5 млн €.

Хто такий Леонід Невзлін

Леонід Невзлін - російсько-ізраїльський підприємець і громадський діяч, один із колишніх керівників нафтової компанії "ЮКОС". Російським судом заочно засуджений до довічного ув'язнення. Після повномасштабного вторгнення підтримав Україну та виступає з критикою режиму Путіна, пише Вікіпедія.

Адвокати люблять говорити, що вони як лікарі – допомагають усім. Але у випадку з путінськими грошима, зі спробою відбитися від санкцій, рано чи пізно адвокатам російських дияволів доведеться зробити остаточний вибір. А що стосується права на захист в суді будь-якого злочинця - то європейським адвокатам буде забезпечено багато роботи, коли Путін і його подільники будуть сидіти на лаві підсудних Міжнародного трибуналу.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти