Десатанізацію треба провести в головному кублі диявола - в Кремлі

29 жовтня 2022, 06:16
Справжня десатанізація - це депутінізація! Кремль і кремлівські бункери – ось кубло диявола і бісів.
Путін, патріарх Кирило
Десатанізацію необхідно провести в головному кублі диявола - в Кремлі, вважає Фесенко / kremlin.ru

Виступ Путіна на Валдаї не став якоюсь сенсацією. Чогось дійсно нового, і гостро актуального там немає. В основному це повтор старих пропагандистських штампів, трохи приправлених новими "фішками", на кшталт "брудної бомби" і "десатанізації". Але навіть ці пропагандистські інновації були озвучені раніше, Путін їх просто повторив.

Цікаво інше, виступи Путіна - це чудовий самодіагноз. Михайло Подоляк, реагуючи на валдайську промову російського диктатора, правильно згадав про Фрейда.

У зв'язку з цим пропоную просту методику сприйняття словесних потоків Путіна. І тоді все стане на свої місця. Коли Путін в чомусь звинувачує Україну і Захід, то підсвідомо він говорить про Росію або про себе. Замінюйте пропагандистський об'єкт, про який говорить Путін, на реальний, і тоді ви отримаєте справжні смисли його виступів.

відео дня

Якщо Путін говорить про те, що Захід збирався напасти на Росію, але кремль випередив цю атаку війною проти України, то це означає, що сам Путін збирався напасти на Захід, але вимушено застряг в Україні.

Він каже, що втрати російської армії в десять разів менші, ніж втрати української сторони, отже, все йде рівно протилежним чином.

Російський диктатор заявляє, що українці "захищають свої награбовані мільярди", отже, його дуже хвилює доля власних награбованих мільярдів.

До речі, може цим же пояснюється і його риторика про захист традиційних цінностей. У нього самого проблема з цими самими цінностями, ось він так багато і говорить про них. Як то кажуть, у кого що болить... хорошого сім'янина з нього не вийшло, зате коханками обзавівся. Але останнім часом і про них щось не чути, зате щосили йде кампанія проти ЛГБТ. Так може Володимир Володимирович того..., сам має відповідні нахили?

Про провокації і "брудну бомбу". "Бункерний правитель" звинувачує Захід і Україну в підготовці терористичних провокацій, але, насправді, терор, провокації і шантаж – улюблені методи самого Путіна, які він вже давно застосовує на практиці. І раз в Росії так багато говорять про "брудну бомбу", отже, самі готували такий сценарій. Цього, до речі, побоюються багато спостерігачів. Сам термін "брудна бомба" дуже точний стосовно Росії. Саме путінська Росія стала "брудною бомбою" проти цивілізованого світу та міжнародної безпеки.

А тепер найголовніше. Пропонована методика сприйняття путінських заяв найкраще працює стосовно цілей війни, які озвучував Путін – денацифікація, демілітаризація, а тепер ще й "десатанізація". Адже це якраз те, чого гостро потребує сама путінська Росія!

Порівняння Путіна з Гітлером, а дій Росії проти України з нацистськими методами давно вже стало спільним місцем. Офіційна російська пропаганда діє в точності за рецептами "доктора" Геббельса. Нацизм і фашизм відродилися в путінській Росії. Тому денацифікація Росії - обов'язкова умова її післявоєнного лікування, інакше ризики нової війни збережуться. Звідси ж випливає і необхідність демілітаризації постпутінської Росії, а за великим рахунком і її денуклеаризації, тобто вилучення атомної зброї у країни, яка загрожує ядерною війною всьому світу.

Нарешті, вишенька на торті - десатанізація! Українцям не треба пояснювати, хто є уособленим втіленням сатани, хто загрожує пеклом всьому світу і перетворив на пекло життя мільйонів наших співвітчизників. Справжня десатанізація - це депутінізація! Кремль і кремлівські бункери – ось кубло диявола і бісів. На Валдаї Путін згадав про Достоєвського, так тепер Росією правлять біси гірще за тих, яких описав Федір Михайлович.

Обряд екзорцизму, вигнання російських бісів вже почався. Його успішно проводять Збройні Сили України. Але Сатану і бісів мало вигнати тільки з України. Десатанізацію необхідно провести в головному кублі диявола - в Кремлі, та й по всій Росії! А для цього необхідні зусилля самих росіян (тих, хто встояв перед бісівськими чарами) і всього цивілізованого світу.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти