Дута непереможність Росії

6 березня 2022, 10:26оновлено 30 березня 2022, 16:41
Плани агресора на окупацію всієї України зруйновані безповоротно.
Українці не грають у піддавки з агресором
Російська армія виявилася не такою вже непереможною / Полтавська ОДА

А от тепер поговоримо про "незламну і легендарну " російську армію. Про дуту її непереможність.

Так, бомбити з безпечної відстані Алеппо або Харків росіяни здатні. І громити весь світ у зведеннях мухоморних пропагандистів – теж. Але коли їм дається грамотне опір, то горезвісні денацифікатори драпають, покидавши техніку і зброю, чому є маса відеопідтверджень.

Міф про те, що їхня армія – ледь не найсильніша в світі, зміцнився в РФ після 2014 року. Але поразки ЗСУ під Іловайськом і Дебальцевим були наслідком явних помилок нашого вищого командування, які межують зі злочинним умислом. Сьогодні ніхто в піддавки з агресором грати не має наміру.

відео дня

читайте такожПровалений бліцкриг Путіна: чого чекати далі від Росії

Непорушний факт, який підтверджують навіть запеклі вороги України на кшталт Стрєлкова-Гіркіна: наступ Росії захлинувся на всіх стратегічних напрямках. Деяке просування спостерігається лише на південному фронті, та й то тому, що через тривіальну нестачу сил там їм справжнього опору поки не надається. Підкреслю: поки!

Харків тримається героїчно, агресор обстрілює його з систем залпового вогню, скидає бомби з касетними боєприпасами. Маріуполь захисники російської мови зрівнюють із землею, при цьому продовжують цинічно брехати, що втрат серед мирних українців з провини РФ немає... Їм і в голову не приходить, що варварське знищення цивільного населення тільки робить наш опір ще більш лютим.

Не захоплене жодне велике місто України. Навіть у контрольованому Херсоні росіянам не вдалося зробити пропагандистську картинку з "привітанням визволителів". Це що, націоналісти відправили херсонських жителів на мітинг з українськими прапорами?!

читайте такожПутін почав війну проти всього Заходу: чи здатна Росія завдати ядерного удару

Бункерний фюрерок на зустрічі з працівницями авіакомпаній, які позбулися роботи через санкції, плів, що основні об'єкти військової інфраструктури України вже знищені. Але у нас збереглися і авіація, і ППО, що були головною метою перших ракетних ударів. РФ має перевагу в повітрі. Але не панування. Різницю між цими словами вже відчули майже сотня російських стерв'ятників (пілоти літаків і вертольотів разом).

Як з'ясувалося, російська армія не здатна маневрувати великими силами. Їх колони застряють в пробках, ними ж створених, блукають по місцевості, не вміючи орієнтуватися. Це ті, хто погрожували "повторити"! А також взяти Київ за пару днів?!

При цьому за нами точне знання місцевості і пристріляность позицій, що дозволяє заманювати окупантів в засідки, в тому числі, артилерійські.

Білоруські військові, які фактично знаходяться в оперативному підпорядкуванні армії РФ, всіляко уникають участі в агресії, щоб не потрапити в м'ясорубку. Розумний підхід!

читайте такожФатальна помилка Путіна

Хочу, щоб усі розуміли: безпольотна зона від НАТО – це бажано, але не критично саме для оборони. Така зона різко зменшила б жертви серед мирного населення, але мало вплинула б на хід військових дій. А от із дійсно потрібною підтримкою озброєннями і фінансами від наших союзників все прийнятно.

У підсумку: плани агресора на окупацію всієї України впали вже безповоротно. Зараз ворог відчайдушно намагається захопити хоча б вузький коридор з Донбасу до Криму, щоб видати це своєму зазомбованому глибинному фашиствуючому народу за велику перемогу, рівну розгрому Німеччини в 1945 році. Ну, а на нас чекає визвольна операція з вигнання загарбників. Український народ не зломити.

Олександр Кочетков, політичний аналітик

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти