Дві цілі Кремля: чому бункерний фюрер не наважується назвати "спецоперацію" війною

5 травня 2022, 09:14
Кремль займається поганим словотворчістю, винаходячи "денацифікацію" і "демілітаризацію"України в якості цілей своєї "не-війни".
Кремль
Кремль збирається знищити якомога більше українців / Reuters

Розумні ра**исти (є й такі) резонно міркують, що неможливо досягти перемоги у війні, якщо не оголошена, не доведена до кожного військовослужбовця конкретна досяжна мета війни.

У нас ця мета очевидна, прозора і багаторазово виголошена: розгром ра**истських загарбників і звільнення всіх окупованих і анексованих ними територій України. А ось Кремль займається поганим словотворчістю, винаходячи "денацифікацію" і "демілітаризацію" України в якості цілей своєї "не-війни".

Що це за чупакабри такі, ра**исти зрозуміти не в змозі, більшість це навіть вимовити не здатне. Їх політруки роз'яснити не можуть, бо самі не в курсі. Адже мета повинна бути кінцевою, з вимірюваним результатом. А як, наприклад,"демілітаризувати" Україну, до якої межі — до крадіжки кухонних ножів і блендерів, як у Бучі?

відео дня

Так що, тупий Кремль раптом затіяв безцільну війну, яка вже в силу цього приречена на поразку?

Не зовсім так. Мета у Кремля є. Їх навіть дві. Але офіційно сформулювати їх Кремль просто поки боїться.

Перша і головна: оскільки незалежна Україна являє собою екзистенціальну загрозу нинішній (саме нинішній, що провалюється в середньовіччі!) Росії, то Україну необхідно знищити шляхом вбивства максимальної кількості українців, включаючи дітей, а також максимального руйнування її економічного потенціалу.

читайте такожЯкими досягненнями до 9 травня марить Путін і чого далі чекати від війниДруга і другорядна: відвернути заглиблений ра**истський народ від очевидних провалів в управлінні РФ, наростаючої соціальної нерівності і тотальної несправедливості.

І ми бачимо, як Кремль намагається саме ці цілі реалізувати в Україні. Але бункерному фюрерку озвучувати їх з тамтешніх мавзолеїв зовсім не з руки. Бо перша настільки відверто фашистська, що це можуть помітити навіть кінчені росіяни. А друга - це, фактично, явка з повинною з приводу розкрадання і знищення власної країни.

Але при цьому Кремль і вся Росія в процесі агресивної "не-війни" деградують настільки стрімко, що, як мінімум, перша реальна мета агресії проти України може стати і офіційною. І це, до речі, буде одним з маркерів наміру Кремля таки спробувати вдарити ядерною зброєю по Україні та її союзникам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти