Є тільки дві людини в Росії, з якими Захід готовий вести переговори

19 квітня 2023, 08:16
З путінськими холуями Захід домовлятися не буде. Можна послати якогось Мішустіна з повинною на переговори, але його сприйматимуть як злочинця.
Володимир Путін, Ігор Ейдман
З путінськими холуями Захід домовлятися не буде, вважає Ейдман / сайт Кремля, скрін

Володимир Кара-Мурза не сидітиме ні 25 років, ні навіть 25 місяців. Ба більше, влада, що посадила його після близької військово-політичної катастрофи, якщо у неї залишилися хоч крихти розуму, повинна буде приповзти на колінах до нього прямо в камеру і просити, щоб він якось домовлявся із західними керівниками про прийнятні умови її капітуляції, наприклад, про амністію тих чиновників і силовиків, які здадуть Путіна в Гаагу.

З путінськими холуями Захід домовлятися не буде. Можна послати якогось Мішустіна з повинною на переговори, але його сприйматимуть як злочинця і рахуватися з ним не стануть.

Є тільки дві людини, з яким західні лідери готові вести переговори про якесь майбутнє Росії після неминучого військового краху - це Навальний і Кара-Мурза.

відео дня

Емігранти не беруться до уваги, їх вже не сприймають як чинних акторів російської політики. А інші наші політзеки маловідомі на Заході. Тільки ці двоє зараз можуть на найвищому рівні домовлятися про збереження РФ (в якомусь вигляді) і повернення її до світової спільноти.

Те, що зараз російська влада намагається вбити у в'язниці свій останній шанс на порятунок, доводить, що вона втратила не тільки розум, а й інстинкт самозбереження і котиться прямим ходом у прірву, збираючись забрати з собою і всю країну.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти