Галицький русофоб-націоналіст у кріслі міністра оборони України - це вже непогано

4 листопада 2021, 18:05оновлено 17 листопада 2021, 13:57
Рада звільнила чотирьох міністрів, які не впоралися з роботою, і причини відставок очевидні.
Галицький русофоб-націоналіст у кріслі міністра оборони України - це вже непогано
Міністр оборони Резніков

По кадрових змінах у Кабміні. Я не бачу жодної проблеми в кадровій динаміці, ба більше - вважаю її корисною. Ця динаміка має нагадувати міністрам, що всі посади - тимчасові, а влада - не назавжди. Якщо ти не тягнеш свою ділянку або тягнеш недостатньо ефективно, тебе завжди поміняють. Або навпаки: якщо ти можеш робити більше, тобі запропонують нову ділянку з більшим обсягом роботи.

Мотиваційний аспект набуває більшої ваги у поєднанні з постійним нагадуванням про відповідальність. Нам давно треба позбутися сприйняття високопосадовця як небожителя, це просто тимчасовий менеджер конкретної галузі, якому ми платимо зарплату.

Рада звільнила чотирьох міністрів, які не впоралися з роботою: міністра оборони Тарана, міністра з питань стратегічних галузей промисловості - віце-прем’єра Уруського, міністра захисту довкілля та природних ресурсів Абрамовського і міністра економіки - першого віце-прем’єра Любченка.

відео дня

читайте такожВерещук розповіла, скільки часу займе реінтеграція Криму і Донбасу

Причини відставки очевидні: Таран провалив оборонне замовлення і примудрився побити горшки з волонтерською спільнотою, Уруський в принципі невідомо чим займався на посаді, Абрамовський не зміг подолати спокусу і почав саботувати рішення РНБО щодо надрокористування, а Любченко взагалі запрацювався до кримінального провадження та обшуків по "скрутках". Для мене ці відставки цілком зрозумілі та очікувані.

Що стосується призначення міністром оборони Резнікова, якого Скабєєва назвала "русофобом" і "галицким националистом" - побачимо, але погодьтеся: галицький русофоб-націоналіст у кріслі міністра оборони України - це вже непогано. Нехай ретельно береже та примножує ці святі звання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти