Головна причина війни, або Чому Путін засидівся в бункері

23 квітня 2022, 06:29оновлено 23 квітня 2022, 19:42
Російська влада визнала, що затіяли війну просто для того, щоб поживитися землицею сусіда - банально влаштували міжнародний розбій серед білого дня.
Путін російські військові
Путін застряг у середньовіччі / Reuters

Російська влада, як фокусник з капелюха, діставала все нові маячні версії причин побоїща, яке вони влаштували в Україні, поки не зрозуміли, що остаточно заплутали населення.

Росіяни не розуміють, в ім'я чого їх женуть на забій, чи то за якусь денацифікацію України (а хто нацист - єврей Зеленський?), чи то для захисту населення Донбасу (і самі ж це населення прасують бомбами), чи то захищаючись від США (а хіба американці напали на Росію?).

Загалом, версій багато, але жодної виразної. Відповідно, населення воювати незрозуміло за що, не рветься. Довелося Кремлю відкрити завісу таємниці над справжніми цілями війни.

відео дня

Виконуючий обов'язки командувача військами Центрального військового округу Рустам Міннекаєв назвав цілі другого етапу "спецоперації". Це встановлення повного контролю над Донбасом і Південною Україною, включаючи коридор до Криму і Придністров'я. Тобто метою першого етапу, по всій видимості, було захоплення всієї України. Коли ця спроба провалилася, Кремль поставив армії більш локальне завдання-для початку захопити південний схід країни.

Таким чином російська влада визнала, що затіяли криваву війну просто для того, щоб поживитися землицею сусіда. Ніякої ідеологічної лірики, банально влаштували міжнародний розбій серед білого дня.

Загалом, це така архаїчна історія, начебто з середньовіччя: "у похід на чужу країну збирався король". Йому стало нудно сидіти в своєму підземному палаці. Він слави захотів або розумом рушив. Вирішив влаштувати війну і захопити землицю сусіда. Завалив сусідню країну трупами місцевих жителів і своїх власних солдатів. Успіху не домігся, але далі воює, зупинитися не може. А царедворці спритні йому компліменти нашіптують:"ви геній, Ваша Величносте, велика людина, велетень".

читайте такожПутін-символіст відступив: чого тепер чекати УкраїніОсь і вся недовга. А ви кажете, в 21 столітті живемо. Хто в 21, а хто і в 16. Доведеться людям 21 століття відправити монстра з 16 на побачення з його ментальними сучасниками - Іваном яким-небудь або Малютою Скуратовим. Бо буде біда...

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти