Головний страх диктатора Путіна

25 грудня 2023, 06:10
Підуть росіяни на вулицю обурюватися, протестувати, захищати свої права? Сумнівають.
Путін, Росія
Путін / Колаж Главред, фото УНІАН і скріншот з відео

У Путіна багато страхів і один з них – так звані вибори. Навіть зрежисовані його технологами з АП, вони – лякають. Він боїться власного народу, представників якого він вже майже два роки сотнями тисяч відправляє на забій.

Він як і раніше хоче називатися лідером нації, для чого організовуються в черговий раз "електоральні заходи" (як назвав їх у своїй час політолог Григорій Голосов). Зрозуміло, ні про яку легітимність як самих "виборів", так і їх результатів говорити не можна. Ні на рівні світової спільноти, ні всередині країни.

Ще одне підтвердження страху бункерного кандидата. ЦВК сьогодні оголосила, що знайшла помилки в документах Катерини Дунцової, яка хоче взяти участь у "виборах" і яка могла порушити розпланований хід затвердження Путіна президентом. Адже навіть стародавнього Зюганова щоб уникнути ризиків замінили вже довів свою нікчемність в 2004 році Харитоновим. А Дунцової путінський ЦВК відмовив у реєстрації на самому ранньому етапі. Боятися.

відео дня

А що народ? Підуть росіяни на вулицю обурюватися, протестувати, захищати свої права? Сумніватися. У цьому їхня докорінна відмінність від українців. В українців є право вибору влади голосуванням або через Майдан Незалежності. І вони своїми правами користуються. Тому що у них - дуже сильний дух свободи. Я люблю українців і Україну і бажаю їм перемоги над путінською ордою. Я за українців. А всередині - вони самі розберуться.

Хто такий Леонід Невзлін

Леонід Невзлін - російсько-ізраїльський підприємець і громадський діяч, один із колишніх керівників нафтової компанії "ЮКОС". Російським судом заочно засуджений до довічного ув'язнення. Після повномасштабного вторгнення підтримав Україну та виступає з критикою режиму Путіна, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти