Ієрархія диктаторів і вісь "Німеччина-Росія-Китай"

5 лютого 2022, 06:38
Ієрархія великих і малих авторитарних держав складається у світі як реакція на світову економічну, епідеміологічну та геополітичну кризи.
Путина
Володимир Путін на Красній площі / Фото Reuters

Авторитарний лідер, прем'єр-міністр Угорщини Орбан стає тепер головним "слугою" у президента Росії Путіна і проксі-силою Кремля в боротьбі з НАТО і ЄС, агентом інтересів Кремля в Європі. Тугіше роль провідника політичної волі Путіна виконує авторитарний лідер Білорусі Лукашенко, який готовий, на прохання Кремля, конфліктувати як в "СНД", так і в Європі.

читайте такожУ Путіна назвали головну умову для зустрічі з ЗеленськимУ свою чергу, могутній, вічний президент Росії Путін стає молодшим партнером Китаю, проксі-силою в боротьбі з США і НАТО в Європі, "продавцем" конфліктів і шантажу в усьому світі, але надійною опорою Китаю в Центральній Азії. Президент Путін намагається стати особистим другом і вірним "слугою" лідера Китаю Сі Цзіньпіна. Росія свідомо стає заручником зовнішньої політики Китаю в боротьбі з США. Завдяки Кремлю Китай будує грандіозну антиамериканську вісь "Німеччина-Росія-Китай", що покриває весь євразійський простір.

У свою чергу, Китай залишається головним економічним партнером і суперником США і є реальним претендентом на світове панування в 21 столітті.

відео дня

Така ієрархія великих і малих авторитарних держав складається у світі як реакція на світову економічну, епідеміологічну та геополітичну кризи. Замість нового гуманізованого глобалізму в 21 столітті виникає загроза появи світової ієрархії або мережі авторитарних держав по всьому світу, що регулює новий світовий порядок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти