Інтерв'ю Буданова: чому в росіян палають дупи

27 грудня 2022, 06:52оновлено 9 березня 2023, 20:11
Під час зустрічі із журналістами Буданов попередив, що не коментуватиме заяви Залужного про можливий наступ на Київ.
Інтерв'ю Буданова: чому в росіян палають дупи
Кирило Буданов / УНІАН

Глава ГУР МО Кирило Буданов дав інтерв'ю українському виданню "Ліга", в якому традиційно спокійно і виважено розповів про війну та очікування від майбутнього.

У ворога - в РФ - вже палають дупи від карти розчленованої Росії в робочому кабінеті керівника української розвідки.

Під час зустрічі із журналістами Буданов попередив, що не коментуватиме заяви Залужного про можливий наступ на Київ взимку та зняв питання про вибухи в російському Енгельсі.

відео дня

Найцікавіші заяви:

"Крим буде повернуто комбінованим шляхом: і силою, і дипломатією. Але без сили нічого не буде. Наші підрозділи зайдуть туди зі зброєю в руках.

Росія знаходиться зараз у глухому куті. Єдине, де вони окрім цього пробують концентрувати свої сили, – трошки північніше Бахмута і в напрямку Запоріжжя. Але ми не бачимо реальної спроможності чогось домогтись.

На абсолютно різних рівнях кількість росіян, що не згодні із війною і співпрацюють, збільшилась, а з нею і наш доступ до інформації різного рівня: від соціально-політичних до суто воєнних питань.

Тієї кількості ракет, яка залишилась у Росії вистачить із їхньою інтенсивністю в залпі в середньому 70-75 ракет на два-три рази. І в принципі вони закінчаться взагалі.

Майже нереально їх зараз виробляти. Вони не можуть дістати багато комплектування через санкції. Жодної балістичної ракети Іран так і не передав. Китай жодного озброєння теж не передав. І не передасть, наскільки ми розуміємо.

Олексій Арестович колись проходив тут службу в українській розвідці".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти