Підсумки дев'яти місяців війни: в Росії зруйновано все, що будувалося тридцять років

25 листопада 2022, 08:32
Через дев'ять місяців війни перед Росією капітуляція, репарації, презирство сусідів по планеті.
Москва, Росія, герб РФ
Росія відкинута до часів Івана Грозного, до дикості і мракобісся. / Фото pixabay.com

Дев'ять місяців - термін вагітності. За дев'ять місяців народжується ще одне життя.

За дев'ять місяців війни:

- убито і покалічено незліченну кількість людей. Серед них діти і немовлята. Це зроблено Путіним ім'ям країни - ім'ям росіян. Кожен день вбивають все нових і нових людей.

відео дня

- зруйновані міста. Люди, яких не вбили і не покалічили, змушені жити в підвалах без світла, тепла і води або рятуватися втечею. Це зроблено Путіним ім'ям країни - ім'ям росіян. Російська армія робить все, що може, щоб таких людей ставало все більше.

- Росія, як і свого часу Німеччина, на довгі роки стала символом жорстокості і розбою. Ненависть до неї поширюється на всіх росіян, знову ж таки, як свого часу ненависть до Гітлера поширювалася на всіх німців. Росія та її громадяни перетворилися на ізгоїв. Це зроблено Путіним ім'ям країни - ім'ям росіян.

- у Росії зруйновано все, що будувалося тридцять років, країна відкинута до часів Івана Грозного, до дикості і мракобісся. Це зроблено Путіним ім'ям країни - ім'ям росіян.

Через дев'ять місяців пренатального розвитку перед новою людиною відкривається життя, в якій у нього є шанс на щастя. Через дев'ять місяців війни перед Росією капітуляція, репарації, презирство сусідів по планеті.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти