З-під ніг Путіна скоро виб'ють табуретку

20 травня 2023, 19:27
Дідусь несе пургу, хоробриться і духариться, а зашморг в цей час все затягується.
Євген Пригожин, Володимир Путін
Щасливий дідусь Путін посміхається в петлі шибениці / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Що зараз відбувається? "Щасливого дідуся", як говорив Пригожин, душать, не виводячи з щасливого стану, щоб продовжував думати, що у нього все добре, поки зашморг остаточно не затягнеться на шиї.

Дідусь несе пургу, хоробриться і духариться, а зашморг в цей час все затягується.

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968, Горький) — російський соціолог, один з найбільш публікуваних дослідників путінізму як соціальної і політичної системи.

відео дня

Це вигідно Україні і всьому вільному світу. Поки Путін перебуває в стані щасливого незнання про свої сумні перспективи - ніяких рішучих дій, типу загальної мобілізації, мілітаризації виробництва, кадрових змін в армії, від нього чекати не слід. А найголовніше, атомними бомбами жбурлятися він в такому стані теж не буде - навіщо, "все ж і так добре".

Україна та її західні союзники з наступом не квапляться. Удар повинен бути добре підготовлений, надійний, швидкий і нищівний. Щоб дідусь не встиг наламати дров, перед тим як з під його ніг виб'ють табуретку.

(...)

Одні кажуть, що Путін напав на Україну, тому що вирішив перемогою в цій війні зміцнити свою владу і популярність. Інші - що він зробив це під впливом ідеологічних імперських, українофобських мотивів. В якійсь мірі все це має відношення до реальності. Але найбільш точну відповідь на питання про причини вторгнення дав колумніст NYT, триразовий лауреат Пулітцерівської премії Томас Фрідман: Путін - просто дурень, небезпечний, кривавий дурень, нездатний адекватно оцінити наслідки своїх дій (саме це - головна ознака дурня).

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти