Як поводитися з психопатом Путіним?

4 лютого 2023, 06:39
Емоції психопат не відчуває, але знає, що їм належить бути і - як вони повинні виглядати з боку.
Володимир Путін
Володимир Путін / Скріншот YouTube

Вже майже рік як Путін вторгся в Україну зі своєю "спецоперацією". Більшість людей все ще продовжують інтерпретувати та прогнозувати його дії з точки зору логіки нормальної людини. Пропонують свої послуги посередників, щоб домовитися.

Але якщо виходити з того, що він психопат (а це підтверджували багато авторитетних психіатрів), то взаємодія з ним може бути тільки одна. Які ж особливості психіки тоді треба враховувати?

відео дня

Для Путіна не існують нормальні людські емоції. Жалість, співпереживання, емпатія, дружба, любов до дітей або батьківщини для нього — приблизно як ставлення до холодильника, столу, бетономішалки. Люди сприймаються психопатом так само, як ключка для гри в хокей або стілець з гарнітура. Чи буде він шкодувати про те, що зламалася ніжка у стільця або що ключка заперечує проти удару? Знизає плечима і зробить заміну. З людьми — те ж саме.

Емоції психопат не відчуває, але знає, що їм належить бути і - як вони повинні виглядати з боку. Тому імітує їх так, що звичайна людина може повірити, повестися і навіть називати це харизмою. Природа у Гітлера або Путіна в цьому плані однакова.

Що у психопата є по-справжньому - це світ його бажань. І ніяких обмежень на шляху їх виконання він не сприймає — не важливо, це закон або людські життя. Неможливість виконання викликає гнів і бажання мстити. І його ставлення до України будується саме на цій основі. Нічого, крім бажання знищити її, в мізках у нього немає. І це означає, що будь-які домовленості все одно будуть порушені і він відновить свої спроби.

Тому єдиний можливий варіант - повний розгром і тотальні санкції. Чим швидше, тим краще. Щоб був страх повторити знову. Було розуміння, що йому протистоїть велика сила об'єднаного світу. І не було більше можливостей - ні військових, ні економічних.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти