Як Україна заважає Росії влаштувати новий голодомор

17 листопада 2022, 14:28
Попри всі виклики Україна не замкнулася лише на своїх проблемах, а продовжує постачання сільськогосподарської продукції.
зерно, российский корабль "Жибек Жолы"
Україна попри війну продовжує допомагати бідним країнам / Facebook Vasyl Bodnar, agroanimal.com.ua

Україна - останній оплот гуманізму в світі. Ми не просто стоїмо під ударами здичавілої імперії, не просто даємо їй відсіч - ми дбаємо про світ, який, давайте чесно, не завжди поспішає нам на допомогу.

Всім відомо, що війна в Україні тягне за собою голод в інших країнах, а це приблизно 70 млн людей, які голодують, і 345 млн людей, які страждають через нестачу їжі. В минулому столітті росія влаштувала Голодомор і сьогодні вона погрожує повторити його в глобальних масштабах.

відео дня

Попри всі виклики Україна не замкнулася лише на своїх проблемах, а продовжує постачання сільськогосподарської продукції, розуміючи, що наступні п‘ять років замінити її в світі буде нічим. Україна створює міжнародну координаційну групу з попередження голоду. Президент Зеленський ініціював програму ​​​​Grain from Ukraine - прямі закупівлі країнами-учасниками проекту агропродукції українських виробників та передача її країнам, що перебувають на межі голоду. Координатор програми - керівник ОП Єрмак, учасники - урядовці залучених країн, представники корпорацій, меценати та ін.

Це безпрецедентно - країна, яка внаслідок збройної агресії опинилася на межі виживання, по якій росія випускає сотні ракет, продовжує допомагати іншим. Я не впевнений, що в історії колись було щось подібне. Україна неймовірна.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти