Крах недоімперії трапиться не завтра, але він неминучий

21 жовтня 2022, 19:15
Як би вони не називали захоплення і грабіж частини нашої землі, це все одно залишається несправедливою загарбницькою війною.
Володимир Путін
Путін розв'язав війну заради задоволення своїх комплексів, вважає Кочетков / Фото УНІАН

Про воєнний стан на окупованих територіях.

У Кремлі засіли кінчені фетишисти. Вони свято вірять, що якщо своє приречене свавілля пойменувати якимось іншим словом, то відразу зміниться і злочинна суть. І окупанти раптом знайдуть силу небачену і міць незламну.

Але ми ж розуміємо, що як би вони не називали захоплення і грабіж частини нашої землі, це все одно залишається несправедливою загарбницькою війною.

відео дня

За цим воєнним станом окупанти отримали право мобілізовувати місцеве населення, реквізувати транспорт, відбирати підприємства і бізнес, відправляти людей на примусові роботи, переселяти їх в якісь росіянські тьмутаракані.

Але загарбники і так це робили, хіба що тепер у них з'явився папірець з Кремля, який зовсім не скасовує факт, що те, що коїться, є військовим злочином.

Але є і ще один примітний момент, пов'язаний з недавніми рішення російської влади.

Тепер за всі військові питання відповідає свіжопризначений генерал і м'ясник Суровікін, а за всі організаційні та економічні питання, пов'язані з війною — прем'єр-міністр Мішустін. А кремлівський фюрер Путін, який розв'язав війну заради задоволення своїх комплексів, вже ніби не при чому.

Вже й не відповідає за провали російської кампанії і за сотні тисяч понівечених і загублених життів. Сидить на двох валізках і косить під білого і пухнастого…

Ось ніколи вожді не відмовляються від лаврів і почестей за перемоги! Навпаки, приписують собі чужі. А якщо Путін відповзає в сторонку, то навіть в Кремлі починають розуміти, що війна проти України провалена і котиться під укіс.

Так, крах недоімперії трапиться не завтра. Але він неминучий. Не допоможуть ні воєнний, ні надзвичайний, ні навіть потойбічний стан.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти