Кремль, віртуальний діагноз: психічний стан головного у Росії різко погіршився

1 вересня 2023, 19:10
Зрозуміло, що психічний стан головного псіхопата Росії різко погіршився. Скоріш за все там клініка, на тлі органічного захворювання головного мозку.
Кремль, віртуальний діагноз: психічний стан головного у Росії різко погіршився
Соловйов / Колаж: Главред, фото скріншот з відео

Іноді змушую себе дивитись по ТБ скрепостану шоу Соловйова і Скабеєвої. Це заняття нагадує добровільний мазохізм. Але завжди дозволяє заміряти реальну середню температуру по палаті в "руськом мірі", починаючи з кремля.

Після вдалої операції ЗСУ, ГУР та СБУ - в Пскові… Середня температура по палаті у скрепних підскочила до 41 градусу. Соловйов зажадав "покарати за Псков" прикордонні країни членів блоку НАТО, - країни Балтії, Польщу - та ядерними ударами знищити ворога. Він впевнений, що дрони в Псков прилетіли саме з прикордонних країн НАТО. Україну, зі слів цього придурка, теж слід покарати ядерною зброєю. Головне, що гості студії цю маячню активно підтримують. Зрозуміло що всі настанови і наративи з ранку кожного дня приходять в студії пропагандистів з кремля. Тобто, знищення ядерними ударами країн НАТО - це ідея головного хворого в палаті 6, який самоізолювався від 140 млн. пацієнтів у кремлі.

Зрозуміло, що психічний стан головного псіхопата Росії різко погіршився. Скоріш за все там клініка, на тлі органічного захворювання головного мозку. Панове, це не гумор, а реальність. На яку колективний Захід і блок НАТО негайно має звернути увагу. Також має реагувати путінське оточення з башт кремля. Цим хлопцям - з накраденими сотнями мілліардів $ - точно не подобається перспектива відпочивати разом з бункерним на пляжі ядерної пустелі в тіні ядерних грибів.

відео дня

Бачите як багато корисного можна зрозуміти, передивляючись ранкові та вечірні збіговиська публічних дегенератів скрепостану.

Кожного дня шоу Соловйова і Скабеєвої є дзеркальним відображенням всього, що відбувається в хворій макітрі кремльониша!.. Вони є Ідеальним засобом клінічної діагностики головного пацієнта і злочинця світу!

Хто такий Юрій Радухін

Юрій Радухін - публіцист, політичний експерт, експерт-аналітик Інституту Національних Інтересів.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти