Кремлівські самі вистрілили собі в ногу

10 жовтня 2022, 16:24
Будь-яка відповідь України і взагалі цивілізованої спільноти на ракетні атаки стане не просто "абсолютно легітимною", а навіть бажаною.
ракетний удар, Київ
Кремлівські самі вистрілили собі в ногу, вважає Машовець / Facebook/UA.National.Police

Ще раз переконуюся в тому, що вірно назвав путінга — бункерним долбо....бом.

Вони не вміють "в довгу стратегію", тим більше, під час війни. Нинішній ранок в Україні - це найбільш тупорилий і кровожерливий крок, який тільки можливо було здійснити в їхньому становищі, який, до того ж, різко погіршить це саме їхнє становище. По суті — кремлівські самі собі наклали на голову величезну купу лайна або вистрілили собі в ногу (якщо так зрозуміліше).

Очевидно, що масований удар по цивільній інфраструктурі в Україні з точки зору негативного інформ-впливу у світовому медіа-просторі для Кремля матиме ефект Цусіми.

відео дня

З військової точки зору - це абсолютно безглуздо. Від слова "зовсім". Швидше навпаки, рівень мотивації особового складу збройних формувань України ще раз підскочить (хоча він і так вже зараз такий, що лаптям краще ховатися). Кремль "дострілює" залишки своєї далекобійної і "високоточної" зброї, але витрачає їх НЕ на військові цілі. Це тупо і вкрай дебільно.

Вся кремлівська агентура в цивілізованому світі, всякі там корисні ідіоти і т.д., які останнім часом волали "за мир з Росією", зараз будуть змушені якщо не заткнутися, то "прикинутися дрантям".

Про темпи і обсяги військово-технічної допомоги і поставок в Україну я просто помовчу. Думаю, ви самі здогадаєтеся, що з ними станеться.

Ну і до того ж тепер будь-яка відповідь України і взагалі цивілізованої спільноти на це варварство стане не просто "абсолютно легітимною", а навіть бажаною. Причому в будь-якій сфері: від фінансово-економічної, до військової.

Перераховувати в цьому сенсі можна ще довго. Отже, підсумуємо.

Тут можливі два висновки:

  1. Вони дійсно тупі, але дуже кровожерливі дебіли.
  2. Серед них (я маю на увазі тих, хто причетний до прийняття рішень) є той, хто наполегливо працює "проти них".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти