Кремлівські самогубці займаються самонавіюванням

28 березня 2023, 09:25
Все це снарядне, танкове і ядерне самонавіювання, яким страждає Кремль, не залякає Україну і її союзників і не переламає хід війни на користь агресора.
Кремль, Володимир Путін
Путін зібрався побудувати 1500 танків / УНІАН, скрін

У смертельно хворих нерідко спостерігається характерний синдром: вони починають судорожно вірити у всяку рятівну нісенітницю. У чудодійні відвари з лісових ягід, зібраних в повний місяць. У цілющі паломництва по святих місцях. В гімнастику невідомих древніх майстрів. Та іншу фантастичну нісенітницю.

Самонавіювання - серйозний фактор. І рідкісним щасливцям воно таки допомагає, особливо, якщо при закосі в містику вони ще й скрупульозно виконують рекомендації традиційної медицини. Але ще жодного разу самонавіювання не допомогло людям в смертельній ситуації, що виникла не всередині організму, а зовні. Наприклад, не врятувало нікого з пасажирів падаючого літака.

Кремлівська верхівка на чолі з чемоданним фюрерком саме підняла свій іржавий аероплан в повітря і саме з фатальною невідворотністю направило його вертикально вниз. "Земля в ілюмінаторі, земля в ілюмінаторі дедалі ближч..."

відео дня

А тепер кремлівські самогубці займаються самонавіюванням: ми виштовхнемо з заводів півтори тисячі танків — в п'ять разів більше, ніж НАТО. Ми наклепаємо в три рази більше снарядів, ніж НАТО. Коротше, все йде за планом, Київ узятий за три дні, а Бахмут недоімперія брати і не збиралася. Тому що це був такий м'ясний обманний маневр з фаршем з вагнерівців і могилізованих росіянів…

А якщо що - вдаримо тактичною ядерною зброєю, яку ми хитропопо прибудуємо в Білорусі, про що бацька Лука дзвенить відчайдушно вже кілька місяців. І до Кремля, типу, формальних претензій не буде — "їх же там немає", хоча ЯЗ може бути тільки переміщена в Білорусь, а все управління все одно залишиться за Москвою.

Ось мені цікаво: громадяни Білорусі, які пишаються своєю миролюбністю, спокійно погодяться з тим, що Путіним і Лукашенком їхній країні відведена незавидна роль ініціатора потенційного ядерного конфлікту? Це вже не свою територію для агресії проти України надати, це стати ціллю для ядерного удару у відповідь.

Єдине, на що варто сподіватися білорусам — це те, що намилитися — не означає вимитися: воду можуть раптово відключити. У нашому випадку, не факт, що сховище тактичної ЯЗ в Білорусі дадуть добудувати. А якщо дадуть, то не факт, що дозволять туди ЯЗ перевезти.

У будь-якому випадку, все це снарядне, танкове і ядерне самонавіювання, яким страждає Кремль, не залякає Україну і її союзників і не переламає хід війни на користь агресора.

Тим більше, що виробляти танки і рекрутувати добровольців в армію недоімперію доручено суперефективному Дімону, відомому в Кремлі під прізвиськом У*бок. Він уже почав вголос цитувати Сталіна. А якщо Дімона понюхати, то взагалі від кривавого диктатора не відрізнити. Правда, той Хванчкару любив, а не віскі.

До речі, підле самонавіювання, що нібито НАТО напала на недоімперію, не скасує ордер МКС, виданий Путіна як агресору і військовому злочинцеві.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти