Кремлівський фашист гірше за німецького, або З чим пов'язане загострення Путіна до 9 травня

7 травня 2022, 19:27
У Путіна щорічно під победобесие посилюються напади зла - йому завжди потрібні до цього дня більші жертви, ніж в інші дні.
Путина
Війна України - це війна з Радянським червоним фашизмом і його більш небезпечним переродженням, рашизмом / Reuters

Щороку 9 травня в деяких країнах під дахом російських посольств і під кураторством СЗР і 5-ї Служби ФСБ проводяться активні заходи ворожих спецслужб "Победобесие" і їх основний акт, "Безсмертний полк". Головне "победобесие" проводиться в Москві на Червоній площі.

"Победобесие" за межами Мордора - це завжди парад і демонстрація ворожої агентури, показник кількості і якості п'ятих колон націонал зрадників.

Універсальне "победобесие", що відбувається як в Мордорі, так і за його межами - це акт торжества російського фашизму (рашизму). Це збірка наброду сектантів, одержимих ненавистю і злобою до всього світу, мирного і людського. Це демонстрація цілковитого виродження і деградації любителів прагнення до уявної величі, до безкарності масово вбивати і гвалтувати своїх сусідів, захоплювати чужі території, творити масове мародерство.

відео дня

Для самих победобесов - це випробування відчуття помилкового почуття власної переваги над іншими народами і країнами. Це випробування причетності до розв'язаних Кремлем, кошмарних і смертоносних війн, де смерті і вбивства помилково видаються за чесноту.

Це моменти хворобливого психопатологічного задоволення індивідів від причетності до дебільної, злісної і агресивної натовпі. Це збудження відчуття готовності на першу вимогу начальства почати насильство і знущання над слабкими. Це демонстрація готовності на першу вимогу начальства вбивати українців і знищувати їх країну.

"Победобесие" - це акт підтримки злочинного чекістсько-фашистського режиму Путіна проти цивілізованого світу і всіх пов'язаних з ними кричущих злодіянь. Це акти підтримки зґвалтувань швабрами в російських катівнях, раболіпства і покірності путінському чиновництву, солідарності тортурам, різним нелюдським мукам і стражданням. Це акти підтримки міжнародного тероризму і терору.

Наратив "победобесов" – "можемо повторити" – означає намір Путіна і його зграї повторити окупацію країн Центральної та Східної Європи, підтверджений устами Рябкова в ультимативній формі на адресу НАТО "...збирати манатки і відправлятися на рубежі 1997 року". Устами Рябкова, Путін позначив території майбутнього театру війни в Східній і Центральній Європі.

читайте також"Непереможний" упир вже не витримує, або Чому Путін раз по раз програєЦей намір Путіна повторити велику кровопролитну війну в Європі, яку в 1939 році розв'язав гітлерівський рейх, при співучасті і активній підтримці сталінського червоного рейху.

Також як і Сталін, Путін активно 22 роки здійснював шредеризацію Німеччини та Європи, пачками купував агентуру з числа вищого політичного керівництва Німеччини та європейських країн, експортував політичну корупцію, підсадив Європу на російський енергетичний гачок заради своєї і підтримуваної "победобесами" мети "можемо повторити" велику криваву війну в Європі.

"Победобесие" - завжди торжество фашизму! Червоного сталінського фашизму, який не був засуджений на Нюрнберзькому міжнародному трибуналі, разом з гітлерівським фашизмом. У далекому 1945 році світове співтовариство через непорозуміння залишило червоний сталінський радянський фашизм без покарання, дозволило радянським фашистам окупувати країни Центральної та Східної Європи під прикриттям Організації країн Варшавського договору, і почати третю світову холодну війну, продовжити вдосконалювати Російський рейх у формі СРСР.

Тому сучасна оборонна війна України - це війна з Радянським червоним фашизмом і його більш небезпечним переродженням – рашизмом.

Діди "победобесов" створили ВЧК, ОГПУ, НКВС, КДБ, загороджувальні загони, ГУЛАГи, винаходили витончені жахливі тортури і ділилися з ними дідами з гітлерівського СС. Їх діди зігували, ділили з ручками і лінійками в руках європейські країни на сфери впливу, розв'язували світові кровопролитні війни. "Победобесы" зберегли спадщину своїх дідів у вигляді ФСБ, ГУ ГШ, СЗР, Росгвардії, а також армії вбивць, мародерів і ґвалтівників.

"Победобесы" - основа путінського режиму. Без "победобесов" не було б їх лідера Путіна і його режиму.

"Победобесы" ра**исти - істоти, набагато страшніше гітлерівських фашистів. Багато прихильників гітлерівського фашизму приходили в жах і плакали, дізнавшись правду про злодіяння в концтаборах. "Победобесы" знають правду про військові злочини ра**истів в Україні, в Грузії і в Сирії, вони щиро радіють їм, і щасливі від того, що їхні діти на війні. А значить - "победобесы" діють по злому умислу і їх не можна прощати.

читайте такожУ Путіна тільки одна сакральна дата: коли закінчиться війна в УкраїніУ ватних пабліках, "победобесы" радіють від війни з Україною, вони раді цій війні та її жертвам серед мирного населення. Після України, "победобесы" планують знищити практично всі країни Заходу, а їх жителів закопати в мішках.

У 2022 році рашизм увібрав в себе всі атрибути сталінського і гітлерівського фашизмів. Фашистська свастика " Z " – остання буква в латинському алфавіті, часто означає-Кінець, смерть. У середні століття, їй позначали будинки, де проживали люди, засуджені до ліквідації. Свастику у вигляді латинських букв Z використовував Гітлер під час Другої світової війни.

У релігійному сенсі, "победобесие" - акт кришталевого сатанізму. У Путіна, як у представника диявола на Землі, щорічно під "победобесие" посилюються напади зла. Йому завжди потрібні до цього дня великі жертви, ніж в інші дні, – більше воєн, нападів, нових захоплень територій чужих країн і міст, – більше вбивств військових і мирних жителів, жінок і дітей, руйнувань міст і цивільної інфраструктури. Іншими словами, - більше крові, горя і створення зла.

"Победобесие" - парад фашизму! Це парад самого кришталевого зла у всьому сучасному світі.

"Победобесие" - це акт згоди з веденням Путіним варварської війни проти цивілізованого світу.

"Победобесие" - це вираження підтримки геноциду і етноциду українців, знищення українських міст і мирних жителів, згвалтування людей, окупації чужих територій.

читайте такожЧи почне Росія бомбити Україну, як Дрезден у Другу світову війнуВоістину, "победобесы" - це антицивілізація виродженців і ходячих біологічних відходів, існуюча в цивілізації і діюча на її знищення. Це набрід сучасних новорослих варварів, які не мають права на існування.

"Победобесам" потрібно бажати тільки поразки і смерті. Причому скрізь і в усьому!

"Победобесы" - ви нелюди. Вас ненавидить весь цивілізований світ. Вас усі зневажають. Ви несете колективну відповідальність за злочини російських окупантів у Бучі, Ірпені, Гостомелі, Чернігові, Сумах, Харкові, Херсоні, Маріуполі та в інших містах України. І Вам цієї відповідальності неможливо піти.

Немає Вам пробачення, ні в цьому, ні в майбутньому столітті. Не забудемо! Не пробачимо!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти