Кремлю стало соромно, чи чому російські генерали працюють на користь Україні

18 травня 2022, 17:17
У керівництві недоімперії суцільно наші секретні агенти, причому, настільки зашифровані, що навіть самі не можуть цього усвідомити.
Путін, вибори, Держдума, Медведєв
Посіпаки Путіна гроблять Росію набагато продуктивніше , ніж це робили б українці / kremlin.ru

Чому ра**исти не атакують ракетами урядовий квартал у Києві на Печерську?

Є дві причини.

Другорядна, важливість якої, до того ж, постійно падає: Путін сильно недолюблює Зеленського, тому хоче, щоб саме він підписав повну і беззастережну капітуляцію України. І щоб це було максимально принизливо і публічно. Але з капітуляцією України, м'яко кажучи, не складається.

відео дня

Головна: Кремлю типу соромно, що він зазнає поразки від України, яку публічно називає "державою, що не відбулася" і таке інше. Відповідно, у хворих мріях Кремля Україна - це місце компактного проживання безумців, готових по команді з Вашингтона і Лондона воювати, долати тяготи війни, гинути і перемагати. Тому Київ бомбити сенсу немає, а бомбити те, що Кремль вважає "реальними центрами прийняття рішень", йому страшно до непристойності.

Загалом, з понівеченою свідомістю ра**истської верхівки зрозуміло. А чому ми не намагаємося якось дістати високопоставлених ра**истів в їх лігві?

Тут я відкрию страшну військову таємницю: в керівництві недоімперії суцільно наші секретні агенти, причому, настільки зашифровані, що навіть самі не можуть цього усвідомити.

читайте такожСистемний зсув стався: що потрібно зробити Україні і світу, щоб перемогти ПутінаТак-так, вони працюють на Україну-кремлівські імперці, що погрожують світу ядерною війною, але одночасно мріють жити в розкоші і пошані цього світу. Депутати, які прагнуть позбавити співвітчизників останніх залишків цивілізації на зразок Інтернету. Генерали, заради прихильності начальства женуть солдатів на забій і переживають лише через втрати бойової техніки, тому що вона грошей коштує.

Всі ці забубенні персонажі насправді гроблять недоімперію куди ефективніше, ніж будь-яка наша ракета або вибухівка, підкладена в Совфед. Так що нехай поки живуть - без них війну буде виграти значно складніше. А потім їх кінчать їх же збунтувалися піддані.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти