Щур, загнаний у кут, все ще може знайти вихід

26 січня 2023, 19:20
Прямо завтра, якщо він навіть повернеться до кордонів 1991 року, він може уявити себе рятівником вітчизни, тої самої, яка в небезпеці.
Володимир Путін
Щур, загнаний у кут, все ще може знайти вихід, вважає Невзлін / скрін

Щур, загнаний у кут, все ще може знайти вихід. Навіть цілком в якомусь сенсі вихід гідний. Сподіваюся, трієчник Путін, нарешті, допетрає, як він може вибратися з кута, куди сам себе і загнав.

У нього є прекрасний історичний приклад — Саддам Хусейн. Звичайно, поки ще не зразка 2006 року, а набагато раніше — 1991.

Після "бурі в пустелі" всередині Іраку у Хусейна все було відмінно. Адже він врятував свій народ від США і НАТО — яка різниця, що ганебно втік з Кувейту. Ось і Путін, захисник Росії, батько рідний, теж може врятувати свій відданий народ.

відео дня

Прямо завтра, якщо він навіть повернеться до кордонів 1991 року, він може уявити себе рятівником вітчизни, тої самої, яка в небезпеці.

Сьогодні ж він підтвердив рівно це, оголосивши укотре, що мета війни — "перш за все захист людей і захист самої Росії від тих загроз, які їй намагаються створити на прилеглих до нас наших же історичних територіях".

Відведе небезпеку, нібито навислу над зомбованим населенням, прибере з дахів ППО, всіх врятує і йому все пробачать. І навіть, впевнений, повернення Криму Україні тепер пробачать.

І в очах вдячного народу він війну виграє. І складатимуть пісні на його честь, а на цегельних заводах кожна десята цеглина буде таврована "побудовано в епоху Володимира Путіна".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти