Макрон став політичним навіженим

26 грудня 2022, 06:01
Лідеру Франції після 24 лютого 2022 року пора усвідомити на геополітичній карті іншу реальність.
Макрон став політичним навіженим
Макрону пора навчитися жити в новій геополітичній реальності / УНІАН

Макрон дав прес-конференцію. Він знову за старе: "необхідно забезпечити гарантії безпеки Раші";

"Україна, як член НАТО поки не проглядається".

Словом, президент Франції стурбований наданням гарантій безпеки агресору-раші. Також Макрон виключає і не бачить шляху надання реальних гарантій безпеки жертві агресії - Україні.

відео дня

На цьому тлі, Захід зараз не втомлюється повторювати: Україна проливає кров за нас, за весь вільний світ.

Цензурних слів для коментарів заяв Макрона на прес-конференції не вистачає. Еммануель, ти не пробував почути себе з боку?

У уявленнях Макрона українців десять місяців вбивають і руйнують нашу країну... українці йдуть на неймовірні немислимі жертви заради того, щоб у результаті від Заходу не отримати навіть гарантій безпеки - членства в НАТО.

Тільки мені здається, що у президента Франції Макрона розумові процеси протікають інакше, ніж у психічно здорових людей? Або вам теж, друзі, так здалося. Це ж яким цинізмом повинен володіти лідер європейської країни, щоб міркувати в такій логіці. Мабуть Макрон перетнув червону лінію, що відокремлює цинізм від блюзнірства! Лідер Франції вже давно мислить блюзнірськими категоріями і сентенціями!

"Нехай українці Захід захищають своїми життями, але на перемогу і гарантії безпеки вони права не мають".

Можливо Макрон не самотній у своїх думках, і його однодумцями є інші партнери України по Антипутінській коаліції в цій війні. Просто вони соромляться про це сказати так відверто, як Макрон.

Лідеру Франції після 24 лютого 2022 року пора усвідомити на геополітичній карті іншу реальність. Більше немає тієї Раші, з якою лідерам Франції та Німеччини було так зручно і корисно вести великий бізнес. Крім іншого, Франція після 1945 року завжди виконувала роль політичного посередника між США і СРСР. Між США і Росією. Подібну місію Франція виконувала для Євросоюзу. Все це в минулому і Макрону пора пролікуватися від своїх фрустраційний.

Де факто для топ-чиновників Євросоюзу більше немає тієї Раші, яка обплутала політикум ЄС густою корупційною сіткою. Ні ... хабарі звичайно ви можете продовжувати брати, панове... тільки відпрацьовувати їх буде вельми проблематично.

Макрон перший кандидат в черзі на політичне самогубство, або побиття - аж до летального результату. Десь є ще Меркель, але вона вчасно зіскочила на пенсію. Хоча німецьке суспільство і Євросоюз такі, що їй не подарують. Не подарують газові схеми, якими фрау Штазі з її другом Вальдемаром обплутала всю Європу. Поставивши під удар військового злочинця-шантажиста енергетичну безпеку ЄС. Також нещодавно з'ясувалося, що канцлер Меркель протягом 16 років проводила демілітаризацію Німеччини. На складах Бундесверу зараз миша повісилася. Втім як і на складах українського Міноборони (ЗСУ). У Німеччині та Україні відчувається однаковий творчий почерк щодо демілітаризації країн. Почерк путінського кремля.

Макрону пора навчитися жити в новій геополітичній реальності, не ностальгувати за минулим до справжніх галюцинацій і не ганьбити Францію. Також Еммануелю слід запам'ятати, що так як хоче військовий злочинець-терорист Путін більше ніколи не буде! Макрон невірно оцінює сучасні сформовані геополітичні розклади. Не вчасно і не до того господаря, Еммануель, ти найнявся на галери. Крім колосальних проблем, на цій службі більше нічого придбати не можна!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти