Москві потрібен привід для війни, або навіщо Росія палить очерет в Бєлгороді

15 квітня 2022, 15:06
У Росії досі офіційно не оголошена війна з Україною. Тому тепер РФ шукає більш серйозні підстави для оголошення війни.
Білгород, вибухи
Росія продовжує проводити провокації в Бєлгороді / соцмережі

Сьогодні вночі Україну знову бомбили, по містах стріляли ракетами, жителі міст переховувалися в укриттях і бомбосховищах. Це вже не Новини, це повсякденність. А в Бєлгороді горів очерет і це було подією. У російських телевізорах загрожують оголосити війну Україні. Війну, Карл! Адже Росія досі не воює з Україною. Харків, Буча, Бородянка, Маріуполь, все це спецоперація.

І все-таки, чому в Бєлгороді загорівся очерет? У те, що українські специ підірвали міст вірю, гримнули склад пального і аеродром, вірю, а ось те, що підпалили очерет і зруйнували п'ять будинків у прикордонному селі, не вірю. Не вірю, тому що читав повідомлення американців про те, що вони будуть активно ділитися розвідувальною інформацією на території України, але не на території Росії, так як хочуть уникнути розростання конфлікту. Дивна Заява, враховуючи, що це рішуче неможливо. Бої йдуть в прикордонних з Росією областях, тому інформація розвідки повинна бути повною. Але у Вашингтоні про всяк випадок зняли з себе відповідальність. Буває.

Так ось, очерет і пошкоджені будинки-це про те, що злі хохли таки напали на Росію. Враховуючи природу російської влади, загроза цивільному населенню Росії зростає не по днях, а по годинах. За Москву, їм звичайно прикро, але Москва це російський військовий корабель. Ну не оголошувати ж війну за те, що він потонув. Потрібен привід серйозніше, щоб лють благородна скипала як хвиля. Згадуємо Буйнакськ і Москву 99.

відео дня

До речі про російський військовий корабель. Дня три тому я все намагався зрозуміти, про що заявив Міністр оборони Туреччини Хулусі Акар, коли раптом згадав про те, що Туреччина буде неухильно дотримуватися доктрини Монтре, тобто не допустить прохід нових військових кораблів в Чорне море.

Нагадую, Туреччина закрила протоки 27 лютого і після цього про Босфор і Дарданелли ніхто не згадував. І раптом заява міністра. Але Британські ракети Гарпун - це ракети морського базування. Кораблів, на яких можна було б розмістити ці ракети, в України немає. Оригінальне рішення було знайдено за допомогою турків, які допомогли розмістити ракети Гарпун на спеціальних автомобілях. І про це Міністр оборони Туреччини не міг не знати. Втім, цілком можливо, що це все збіги і конспірологія.

читайте такожКривавий шлях Росії: чому Кремль обрушиться, але тушку Путіна не потягнуть навіть у мавзолейГоловне, Москва потонула, інших кораблів такого класу у Росії на Чорному морі немає, і якщо вірити туркам (а тут я їм чомусь вірю) не буде. Втім, іншого смертоносного ла...на у них в Чорному морі більш достатньо. Тому віримо в ЗСУ і слава Україні!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти