Не сумуйте за димком Москви - його розпалимо ми

25 червня 2023, 06:19
Візія розвал Росії це вже не фантазія, а межуюча із ЗАВТРА ситуація. Це прямо вплине на агентурні успіхи РДК і Легіон "Свобода Росії".
Москва, Евгений Пригожин
Візія розвал Росії - це вже не фантазія / Колаж: Главред, фото: скріншот

Станом на зараз: знищено багато бортів авіації, в тому числі дорогоцінні 3 одиниці авіації розвідки та радіоелектронної боротьби.

- Взірвані та перериті мости і дороги по глибокому тилу РФ. Нафтобаза. Уявляю стан свідомості губернаторів, чиновників, цивільних та ментів.

- Абсолютний шок в російських еліт. Борти з Мск на СПб шурували без перестанку.

відео дня

- Десятки загиблих. Лише з інцидентів які зафіксовані - це десяток вагнерівців і десяток представників "военной полиции" та прикордонників ФСБ.

Хто такий Євген Карась

Євген Карась – український громадський діяч та активіст, націоналіст, лідер громадської організації С14. Брав участь у війні на Сході України. Після початку повномасштабної фази війни з РФ став на захист України від російських окупантів у складі одного із підрозділів, повідомляє Вікіпедія.

- Криза для "кадировців". З одного боку вони зрозуміли, що останній резерв Путіна. З іншого - зрозуміли, що РФ в любий момент посипеться і треба думати кожен за себе. На даний момент перемогли "пригожинці", які посунули без бою "кадировців".

- Лукашенко - рятівник Путіна. Весь світ побачив, що для заходу в Москву треба пару тисяч швидких штурмовиків. Всі зрозуміли, що режим Кремля тримається на волосині. Інвесторів у перемогу України побільшає.

- Ключове. 500-ті. Так називають "отказніків". Це вже велика проблема для ЗС РФ. Це і сам Прігожин відмічав. А як після сьогодні їм слати на убой ваньок? Кожен ванька зрозумів - завтра влада зміниться і можна петляти "так я герой но по приказу Шойгу/Суровикина/Бориса Моисеева в бой не пошел". Це дуже хороше поглиблення проблеми бойового духу напередодні українських атак.

- Перекинуті війська, зруйновані плани, поглиблена недовіра. Кров пілотів, страх генералів. Все це в гарячу пору літнього наступу ЗСУ. Божественно. Просто божественно.

- Росіяни, які бачили вже в думках руїни Кремля, коли побачать марш ЗСУ на Крим, навіть вже і пікати не будуть "деремся до конца". Ми ще побачимо як імперці і ФСБ скажут "ха, глупые хохлы, думали мы будем воевать до конца за Крым и развалимся? А мы ушли, ха!"

- Візія розвал Росії це вже не фантазія, а межуюча із ЗАВТРА ситуація. Це прямо вплине на агентурні успіхи РДК і Легіон "Свобода Росії".

Це був дуже славний день. Наслідки ми відчуємо вже дуже скоро. Не сумуйте за димком Москви. Його розпалимо ми.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти