Ніяких переговорів з тираном: як Росія замишляє світовий голод і при чому тут Україна

11 червня 2022, 17:06
Проект глобальної продовольчої кризи за рахунок блокування Азовських і чорноморських портів України Путін і його банда планували задовго до 24 лютого.
зерно, Лавров, морський порт
Російська влада в питанні поставок зерна поводяться як класичні мафіозі / УНІАН, Reuters, Олександр Кубраков

Генсек ООН Гуттеріш, міністр Туреччини Чавушоглу і раша-Лавров - можуть домовлятися про що завгодно. Але без урахування інтересів і стратегії воюючої України, проблему розблокування чорноморських портів Одеси, і вивезення зерна вирішити не вдасться.

Військова тактика створення штучного голоду описана ще в давньокитайському трактаті Сін Цзи "Мистецтво війни". Вже в ті античні часи вона описана як дуже ефективна зброя війни.

Проект світової глобальної продовольчої кризи за рахунок блокування Азовських і чорноморських портів України, і створення штучного дефіциту зерна на ринку... Терорист Путін і його банда планували задовго до початку війни 24 лютого 2022 року.

відео дня

Голод - зброя масового ураження, яка за визначенням не може бути конвенційною.

Класичний терористично-мафіозний алгоритм дій. Спочатку самим створити проблему, а потім допомагати її вирішити, вимагаючи для себе будь-які необхідні види преференцій.

У нашому випадку мова йде про вимогу Росії про зняття санкцій. Коли гопник попросив у тебе сигарету і ти йому дав... Все! Готуйся через п'ять хвилин стояти з голою дупою, прикриваючи причинне місце двома руками. Варто піти на поводі у терориста-гопника Путіна, сівши з ним про що-небудь домовлятися і йти на поступки... З цієї хвилини можна вважати, що антипутінська коаліція наших партнерів і Україна війну тирану програли. Демократія програла автократії це фатальне для долі світу і цивілізації бій. Переможуть варвари.

читайте такожЧас закінчується: чому Україні потрібно поспішати звільняти свої земліКатегорично неприпустимі переговори з тираном. Черчілль досить грунтовно довів це в 1940 році. Так що історичні паралелі і досвід людство тут має.

Економічна сторона продовольчої кризи наступна... Сьогодні на ринку зерна дефіцит пшениці становить 69 млн тонн. Поставки України становлять тут 15-20 млн тонн. Навіть з нашими поставками зерна дефіцит на світовому ринку складе від 49 до 54 млн тонн.

Україна перебуває в статусі жертви агресії і стані війни. Тому, міжнародне співтовариство (ООН, США, Великобританія, ЄС і НАТО) - не мають права нехтувати позицією і умовами України щодо розблокування портів. Наші позиції тут в пріоритеті! Україні необхідні гарантії безпеки. Гарантії Туреччини і Раші тут збиткові і смішні. Під егідою ООН гарантії безпеки Україні зобов'язані надати країни-члени НАТО. Їх військовий флот. Туреччина може бути тільки одним з учасників коаліції гарантів безпеки України. Виконувати соло в цьому питанні вона не в змозі. Слухати маячню про гарантії Мордора-це в клініку, в палату номер 6.

Україні та українцям продовольча криза, що виникла через відрізану, по суті, від моря Україну дозволяє відчути і усвідомити геополітичне значення і цінність нашої країни як морської держави. І порівняти з тим, якою буде геополітична та економічна цінність України без її морських воріт - Одеси, і виходу до моря.

Ну що, порівняли!.. І...Як кажуть в Одесі, дві великі різниці.

Юрій Радухін, публіцист, політичний експерт

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти