Новий наратив російської пропаганди

8 жовтня 2022, 08:53
"Це не українці - це солдати НАТО". І в чомусь вони мають рацію. Сьогодні українські бійці все частіше відповідають стандартам НАТО.
ВСУ
Російські солдати зустрічаючись у бою з українцями щиро вважають, що це не українці / Фото УНІАН

Скабєєва під час ефіру зв'язується з якимось російським військовим на фронті і вибачається голосом, мовляв без претензій до "наших героїв", але просить пояснити як так виходить, що коли їхня доблесна армія наступала, то це метр за метром, а коли наступають українці - то це місто за містом?

А він їй і пояснює. Так ми ж воюємо не з українцями. Це натівці. І у них величезна перевага перед російською армією. Вони і екіпіровані і озброєні і підготовлені краще, ніж ми. Їх і більше, і техніка і озброєння у них крутіше. Розвідка з супутників і квадрокоптери наведення арти. І розмови у них не звичною російською, а польською.

відео дня

Думаєте, він бреше? Або росіянин цей підставний? Озвучує пропагандистські методички? Ні, він що ні на є справжнісінький російський військовий, і він щиро переконаний в тому що говорить, грунтуючись на власних враженнях і на тому, що він бачить на полі бою.

Російські солдати зустрічаючись у бою з українцями щиро вважають, що це не українці. Це - натівці. У якісному спорядженні з безліччю гаджетів, в сучасних шоломах, тактичних окулярах і рукавичках. На американських хамерах і бронемашинах. Вони не можуть повірити, що українці, яких вони сприймали такими ж як і вони, але гіршими. Російські солдати, які часто виглядають як бомжі - армія радянського типу. Але армія велика. А в Україні теж армія радянського типу, але маленька.

А зараз, що виявляється? Що в бою вони зустрічають противника зовсім не схожого на них. Якихось натівців. Ну і мову вони українську не розуміють. Для них він звучить, як та ж польська.

Ось і виникає ця установка в російських військах. Це не українці. Це солдати НАТО. Поляки і найманці. І в чомусь вони мають рацію. Сьогодні українські бійці все частіше відповідають стандартам НАТО.

І звичайно це підхоплює їхня пропаганда. Повинні ж російські пропагандисти якось пояснювати свої невдачі на фронті.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти