Ниття Пригожина слід ділити на двоє, а то і множити на нуль

10 травня 2023, 08:13
574
До чергової фетиш-дати російське командування не тільки не змогло вирішити питання з Бахмутом, а й втратило ряд позицій.
ЗСУ, Бахмут, війна, українські військові
Бійці ЗСУ в Бахмуті / 93-тя ОМБр Холодний Яр

У Пригожина стався черговий напад звинувачень РОВ в тому, що регуляри залишили свої позиції, що дало можливість просунутися СОУ. Незрозуміло, з чого ці істерики, адже він і так планував 10 травня втекти з міста. Але все ж...

Успіхи у СОУ і справді є, але це результат системних контратак, як в самому місті, так і за його межами. В іншому ж, регуляри зараз здійснюють перегрупування, концентруючи основні свої сили в південному секторі. Очевидно, що для них поставлено завдання перерізати 0504 за всяку ціну.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр закінчив Одеську Академію зв'язку. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий Одесит".

відео дня

Тому, ниття Пригожина, як завжди, слід ділити на двоє, а то і множити на нуль зовсім.

В іншому ж, незважаючи на несамовиті постійні штурми, хвиля за хвилею, СОУ вдається стабільно тримати оборону в західному секторі міста.

З півночі основною лінією бойових зіткнень продовжує залишатися вул. Олександра Морозова. Як і в багатьох інших випадках, одні й ті ж позиції там постійно переходять з рук в руки. Вулицями оборони, Леваневського та провулком Зої Космодем'янської ворога дещо відкинули від Визволителів Донбасу.

Триває безуспішний тиск на перехрестя Чайковського і визволителів Донбасу, а так само Ювілейна-Чайковського. СОУ продовжують зберігати контроль над своїми позиціями і як я написав вище, регулярно контратакують.

Зберігається контроль за Чайковського-визволителі Донбасу.

9 травня минуло. До чергової фетиш-дати російське командування не тільки не змогло вирішити питання з Бахмутом, а й втратило ряд позицій. Дуже поганий символізм для РОВ, який найближчим часом може стати закономірністю.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти