"Обнулення" статусу Києво-Печерської Лаври

22 березня 2023, 19:34оновлено 23 березня 2023, 07:48
На черзі "обнулення" і деполітизація Почаївської лаври.
Києво-Печерська Лавра
УПЦ МП йде з Києво-Печерської Лаври / УНІАН

Все дуже просто. З точки зору національної безпеки український конфлікт з Московським Патріархатом (МП) під час російсько-української війни має вирішитися на користь України, а не Росії. Будь-які форми затягування цього політичного, а не конфесійного конфлікту навколо Києво-Печерської Лаври, йдуть на користь путінської Росії. Одна країна - Росія, яка напала на Україну, контролює церкву іншої країни - жертву агресії - Україну.

На черзі "обнулення" і деполітизація Почаївської лаври. Ця церква (МП), можливо, поза волею її активних парафіян, об'єктивно, використовуватиметься як "п'ята колона" Кремля, у боротьбі з Україною. Тому, саме українська держава, повинна правовими методами, рішуче і суттєво обмежити діяльність цієї церкви (МП), як пособника ворога України, на всій території країни. Традиційні віруючі цієї церкви (МП) не винні і мають реально великий вибір в українських конфесіях, а сама церква, керована з Москви, під час війни. дуже небезпечна для України, бо використовується проти національних інтересів.

відео дня

Під час війни проповіді промосковських попів у церквах (МП) мають не менше значення, ніж снаряди і ракети російської окупаційної армії.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти