Віддача гарантовано прилетить: чому буряти скоро почнуть бити росіян

28 травня 2022, 19:34
"Убий росіянина!" стане зрозумілим і робочим гаслом у багатьох народів недоімперії після її облому в Україні.
Танки, Росія
У разі програшу Росії, жителі околиць почнуть мстити центру за те, що животіли в злиднях / Reuters

Рашистські пропага**они, особливо рядяться у воєнкорів-це живе (поки ще) підтвердження тези Достоєвського, що в російській людині таяться всі безодні пекла.

Після вельми дипломатичного рішення УПЦ МП про розрив відносин з РПЦ пропага**они Кремля почали верещати, тепер у них не спецоперація, тепер — священна релігійна війна. Проти єретиків, які зрадили віру, підвалини, заповіти предків і далі така ж блювотина. І єретиків, тобто, українців, слід вбивати якомога більше, а тих, хто все ж вціліє під ракетами і артилерією, публічно спалювати живцем на вогнищах.

Нормальні такі визволителі і захисники... причому, я не перебільшую і не пересмикую, я цитую.

відео дня

Що стосується безпосереднього приводу для отруйних пропага**онських слин, то УПЦ МП зробила достатньо, щоб викликати лють у кремлівського православ'я. Але явно недостатньо, щоб українці пробачили цій Церкві багаторічне дворушництво щодо України.

Як мінімум, треба було б віддати анафемі Патріарха Кирила і всіх церковників РПЦ, що підтримують агресію проти України, а також публічно заявити про готовність до швидкого об'єднання з ПЦУ і створення єдиної Помісної церкви України. Однак такий радикалізм священнослужителям УПЦ не властивий.

Але я зараз не про це, а про заклики ра**истів вбивати, вбивати і вбивати все і всіх, пов'язаних з українством. А ось чому вони вирішили, що скидання пристойності і відмова від моральних норм, весь цей жорстокий смертний жах, не обернеться проти самих адептів "священної бійні"?

читайте такожХаракірі Росії: як Путін війною в Україні спускає в каналізацію всю РФНе здивуюся, що коли в недоімперії почнеться неминуча смута, без якої у них не обходиться, то численні буряти, якути, татари, чеченці та інші почнуть російським мстити. Мстити безглуздо і криваво за те, що російські вожді увернули їх у свою "православну війну", до якої їм справи немає і яку не виграти. За те, що росіяни жирували, а околиці недоімперії животіли в злиднях. Та просто за те, що росіяни піднесли себе до рівня богообраної титульної нації, але під ножем верещать і корчать, як звичайна худоба.

Маятник обов'язково відкачнеться. "Обратка" гарантовано прилетить. Демон смерті неодмінно почне пожирати тих, хто випустив його на волю. "Убий російського!"стане зрозумілим і робочим гаслом у багатьох народів недоімперії після її облому в Україні. І хто там в кривавій лазні стане розбиратися, кінчений ра**ист або просунутий демократ перед ним... русофобія, говорите? Та Ви ще не знаєте, що це таке!

До речі, в цьому короткому гаслі дивно точно поєднуються відповіді на два головних російських питання: "Хто винен?" і "що робити?".

Олександр Кочетков, політичний аналітик

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти